lauantai 25. lokakuuta 2008

Vielä kerran pojat!

Vois melkein herätellä taas tätä blogia. Aikaa on kulunut paljon mutta tapahtumia ei ole läheskään niin paljon, että sen kuluneen ajan voisi tapahtumin kertoa. Ei mulle satu koskaan mitään.

Koulu on alkanut ja vaikka alussa oli kauheana stressiä niin pienet muutokset raportointisysteemeissä ovat tuoneet tunnelin päässä olleen valon jälleen näkyviin. Kyllä minä sittenkin valmistun.

Tuli muuten vähän takavasemmalta sellainenkin uutinen, että lähden taas ensi keväänä saksaan. Ja vieläpä samaan paikkaan jossa olin viimeksi. Mahtava homma! Ralf ja Alex toivottavasti ovat vielä siellä ja lähtevät taas pistämään Ludwigsburgin ykkösmenomestan maan tasalle, Rofa (Rock Fabrick) here we come!

Juopottelua ei ole tullut enää mahdottoman aktiivisesti harrastettua koulussa mutta nyt syyslomalla on taas alkoholi maistunut vaikkei tilillä tahdo ollakaan tarpeeksi yhteisvaluuttaa jota voisin liikkeiden kassalla vaihtaa juomiin. Viime viikonloppu meni ainakin aika kosteasti kuten myös torstai josta en kaikkea muista. Vain sen, ettei ollut säpinän säpinää.. Säpinää taas tuntui olevan viikko sitten perjantaina sekä lauantaina vaan nekin johtuivat epäluotettavista pisteenlaskijoista! Jarilla muunmuassa oli paljon säpinää kans vaikkei se könsikäs kaikkea tahdo tunustaakkaan. Ihme, että on poika vielä kerhossa (perustan vielä sen oman.).

Pian tulemme kuvaamaan pienen sitcom (tilannekomedia [Frendit jne]) pätkän jossa on mukana näyttelemässä suomen stand up koomikoiden huippuja (mm: Pekka Jalava). Nuita kuvauksia ja niiden valmisteluja odotan innolla. Kuten myös Levin reissua jossa kuvaamme luokkamme kanssa mökeistä esittelyvideoita, noin 30 kpl.

Jos jotain en odota niin synttäreitä :D 23 (tin din din diiii!) tulee täyteen ja sehän on aika turha ikä. Synttäreitäni vietän Kälviällä varmasti ihan uskomattomissa tunnelmissa! Nimittäin siellä on media-assistentti päivät joissa olemme luokkamme kanssa. Jos sitä kuitenkin silloin 14 päivä kun poistumme niin kerkeäisi vaikka yhdellä käydä.

Raha on hyvin katoavainen asia ja sen käyttöä pitäisi opetella. Myös henkisen kasvun kurssille meinasin humalassa ilmoittautua, se olisi ilmainen se.

Soi: Nick Cave and the Bad Seeds - Mercy Seat

Biisistä lainattua:
It began when they come took me from my home
And put me in Dead Row,
Of which I am nearly wholly innocent, you know.
And I'll say it again
I..am..not..afraid..to..die.

2 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Mulla ei ollu mitään!

Niko kirjoitti...

Sulla oli oikeasti eniten!