torstai 13. syyskuuta 2007

Open up, coconut.

Tästähän sitä jo M.A Numminenkin veisaili Pedron kanssa melkoisen realistisesti eläimiä imitoivissa puvuissaan. He vain kysyivät, otsikosta poiketen, että "kuinka?". Niin, kookospähkinän avaaminen, avaan pääni. En silti fyysisesti sitä tee, ei vielä oikeen kerkeäsi kuollakkaan. Avvaan siis ajatuksia taas ja kirjoittelen tänne.

Ekana voisin mainita tuosta juomattomuudesta... Niin, helposti olen ollut ilman, ei ole vielä kertaakaan tehnyt mieli juoda. Vaan eihän tässä kauaa ole mennytkään. Silti olen erittäin optimistinen sen suhteen, etten enää retkahda.

Kirjoittelen tätä tekstiä auvoisasta paikasta, eiku jaa.. Olenkin kotonani tyrnävällä, auvoisasta ei tietoakaan. Ei täällä sinänsä ole mitään vialla vaan ei täällä mitään mieltäylentävän hohdokastakaan ole. Aika vain matelee kun sitä miettii, perseellään istuen, että helvettiäkös tässä. Tekemistä ei ole nimeksikään (ja mun nimessähän on vaan 4 kirjainta. Joillakin on siis vielä vaikeampaa). Otin mukaan pari leffaa mutta alkoi masentamaan koska olen vienyt opistolle isomman televisioni ja tämän kotona sijaitsevan katsominen ei tunnu miltään. Ihan kuin katsoisi kännykän näyttöä, melkein yhtä pieni tuo on. Onneksi on sentäs tietokone, sohva ja nojatuoli (unohtamatta ihanaa maitoa jääkaapissa).

Meikä saattaa lähtiä muute saksaan ens maaliskuusa. Ihan heitin tälläsen välikommentin tänne. Tää ei oo yhtää varmaa vaa niin ne opettajat vähä uhittelivat, että sinne pitäisi mennä, cool.

Viikonloppu edessä, eikä ole mitään tekemistä. Pikkusiskokin kuulemma lähtee Kalajoelle joten ei kerkeä laittelemaan minulle rastoja (kyllä, laitan ne suuresta vastustuksesta huolimatta). Ouluunkaan en välttämättä uskalla lähteä sillä siellä menee rahaa tuhottomasti kun kuitenkin sortuu osteleen leffoja ja meneen kavereille ja sitten sitä menee kuitenkin johonkin känkkyläänkin (pizzeria) ja niin edelleen.

Jotenkin tekisi mieli kirjoitella jottai tosi syävällistä tekstiä tänne tai jotain tunteikasta. Mutta en minä vain kehtaa. Ei täällä välttämättä käy edes ketään vaan en silti uskalla moiseen ruveta.

Soi ja raikaa: Betrayal - Rejected
Veisusta lainattua: Sometimes life sucks, sometimes it kicks you in the.... HEAD!

6 kommenttia:

Jööti kirjoitti...

Minä luen! Älä saatana ala herkistelemään! :DD

Kaesmae kirjoitti...

Kyllähän tuota tulee lueskeltua, minkäs ille voi että elää vielä menneisyydessä. Hahaa.

Niko kirjoitti...

No ei meikä mittää herkistelyä ajatellukkaa :D vaa jottai fiksua.

Jeah, menneisyyvvessä elely o leppoisaa aika ajjoin.

manninen kirjoitti...

Kirjoita pois. Se on aina hienoa kun mies avaa sydäntään...

Pilakuvakisa pedofiilikulttien edustajia kohtaan on jokaisen ihmisoikeus. Ihmisoikeuksiin ei kuulu tulla loisimaan toisten lompakolla pedofiilirikollisina sotarikollisina vastikkeettomasti eläen kirjoitti...

Lehdistötiedote 20.9.2007

http://muhammed-cartoon-contest.blogspot.com/

Press release from Finland 20.9.2007

Das Thema:) Drawing contest

Item:

Prophet Muhammed and his pedofil sex with young girls and animals

Send us material:

E-mail: vapaussoturi(at)yahoo.com

Profeetta Muhammed pilakuvakisa Suomessa

Tervetuloa osallistumaan suomalaiseen pilakuvakisaan aiheen profeetta Muhammed ja perverssionsa rinnattomien tyttöjen kimpussa ja eläinmaailmaakin ahdistellen. Tunnettuahan on että muslimipoikien ensi kosketus seksiin on nussia koiria, vuohia ja sikoja, jompaan kumpaan reikään!

Parhaat pilakuvat profeetta Muhammedista palkitaan;) julkisella naurulla.

Kansakunnallista terapiaa tulossa muslimihörhöille ja muslimirikollisia väärinymmärtäville monikulttuuriuskovaisille eri puolueissa ja ministeriöissä lehtineekereitä unohtamatta

Tutustu "Muhammed pilakuvakisa Anti Muhammed Cartoon Contest for Finn people" - blogiimme niin tiedät miten;)

Pilakuvia voitte lähettää e-mail: vapaussoturi(at)yahoo.com

Heinä kirjoitti...

xD No jo on saatana. Jööti vei sanat suustani, minäkin tätä saatan lukea joten älä vaan ala rypemään