lauantai 12. kesäkuuta 2010

Terveiset Lapista

Paljon on tapahtunut viimekirjoittelusta. Opiskelen nykyisin Torniossa ammattikorkeassa medianomiksi. Ensimmäinen vuosi on lopuillaan ja enää on käymättä kesäkurssi jossa opiskelemme sarjakuvien tekoa. En saanut kesätöitä ja otin tämän kurssin, että saisin opintotukea ja vuokran maksettua. Enää pitäisi keksiä tapa selvitä elo- ja heinäkuusta.

Tilanteet ovat muutenkin muuttuneet radikaalisti. Minulla on nykyisin tyttöystävä. Outoa kun ei ahdista ollenkaan. Olen erittäin iloinen koska tuntuu, että tämä onnistuu vihdoin.

Kesälle ei ole suunnitelmia olemassa kuin 1 varma. Lähden muutaman ystävän kanssa ajelemaan autolla ruotsin läpi norjaan. Reissuun lähdemme heinäkuun alussa ja tarkoitus on viipyä noin viikko. Odotan jo innolla tuota reissua.

En kirjoita tämän enempää, ettei ala tuntumaan väkisin väännetyltä. Josko sitä innostuisi silloin tällöin vielä päivittämään kuulumisia.

Soi: Nico Vega - Wooden Dolls
Laulusta lainattua: "We dear are all wooden dolls. Plastic hair on my head keeps me small. These walls between men are built off of fear of eachother."

Ei kommentteja: