perjantai 21. marraskuuta 2008

Joo MORO! No jotta synttärit / pikkujoulut meni ja oli todella hauskaa :D kiitos osallitujille. Oli mukava kulkea oulussa porukalla tonttulakit päässä ja hyökkiä snookeriin pelailemaan biljardia. Siellä ei kuitenkaan oltu kuin muutama tuntu (happy hourin loppuun) ja sitten lähdettiin Janille jatkoille ja jatkettiin kello 7 muunmuassa guitar heroa pelaten.

Koulussa on ollu kivaa ja ollaan kuvailtu ja Villen kanssa saatiin hyvä idea lyhytelokuvaan joka kuvataan tammi-helmikuun vaiheessa. Sitä odota innolla. Tarvitaan vaan loistava dialogi joka sitä kannattaisi koska kuvaus on tarkoitus pitää simppelinä.

Tämä viikonloppu mennee ihan rauhallisissa merkeissä täällä haapavedellä ja ensiviikolla hyökin tyrnävälle jossa odottaa tyhjä talo ja rentous ja rauha. Espanjaan on sieltä porukka kadonnut. Saa vain nähdä miten tässä saisi ajan kulumaan ku viikonloppu alko jo eilen ku tänään oli vapaata. Eilen kuvattiin vielä Tuliwaaraan pari pätkää hautausmaalla ja tuli hyvää matskua.

Pitäis tässä viikonlopun aikana kirjotella pari juttua saksan reissua varten niin on sitten hyvällä mallilla asiat. Joululoman käytän raporttien kirjottelemiseen.

Eile muka vähä join. pari olutta ja viskiä sekä swingiä, ei mittaa humalahommia ollu onneksi mutta silleen sopivan rennosti. Sitte väsähin ja tein hirmuannoksen ruokaa ja nukahin Top Gearia katsoen.

Päässä soi: Top Gearin tunnari

1 kommentti:

manninen kirjoitti...

Ei jätkälle tylsää tuu. Kutsut naisesi kylään sinne ja biletätte päivät/yöt läpeensä...