keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Hellou

Sepä tuo sitcom raportointi vähä unneutu. Vaan sitä kuvattiin 2 päivää armottomalla tahdilla ja hetkeäkään ei vituttanut, ei oman osuuden tai edes oman ryhmän puolsesta. Ei todellakaan vaan vitutus johtui piippolalaisista joilla tuntui olevan peukalo keskellä kämmentä ja pahasti. Kyseisessä ptäkässä näytelleiden tyyppien osalta toivon todella, ettei rahoitus ainakaan kuse äänien huonouteen.

Iskipä kauhee flunssa päälle ja piti pitkästä aikaa olla koulusta päivä pois, tänään kuitenki jo menin kouluun ku vähän helpotti ja varmaan loppuviikonkin siellä kuleskelen kun on aika helppoja päiviä kuitenkin. Nyt ois sen paloharjoituksen fiktio-osuuden kuvaamisen aika ja se kuvattaneen perjantaina ellei mitään suuria murheita esiinny. Perjantaina myös koulun jälkeen kovalla hopulla rynnin ouluun viettämään synttäri\pikkujoulu iltamaa kaverille. "Pikkujouluhan on vaan ihan normi ryyppyilta mutta sillon pidetään tonttulakkeja." - Jani totesi puhelimessa.

Saatiin Haukan kanssa opiston opoille suunnattu esittely usb-tikku jolla on muunmuassa meidän kuvaamat esittelyvideot. Tikulla on myös paljon muuta oleellista tietoa opistosta ja sen ulkoasu on todella hieno (Janne Laine sen teki, hienoa työötä!). Kyllä luulisi kiinnostuksen nousevan kouluamme kohden. Toivottavasti myös videomme osaltaan auttaa koulua saamaan hakijoita vaikka parin pätkän valoihin en itse ollut välttämättä täysin tyytyväinen.

soi: Vesa-Matti Loiri - Meitä Odotetaan Mullan Alla

ps. se tikku on violetti :D

Ei kommentteja: