perjantai 23. marraskuuta 2012

Tuhkarannalla

En muista jotta mainitsinko täällä blogilla jokin aika sitten eräästä musiikkivideosta joka kuvattiin. Eräänä "aamuna" herättiin kello 2.30 ja lähdettiin rannalle kuvailemaan. Koko kuvauksissa ei mennyt kuin muutama tunti koska tarvitsimme vain juuri auringon nousun hetken. Kuvasimme vain tuona yhtenä aamuna sillä tämä oli ilmaisprojekti eikä ihan järjettömän suuria panostuksia tehty. Tottakai kuvasimme kuitenkin niin hyvin kuin mahdollista. Auringon nopea nousu tuotti hieman ongelmia, mutta saimme ohjaaja/käsikirjoittajaa miellyttävää materiaalia. Video tehtii bändille sillä heidät oli valittu eräälle dvd:lle joka esittelee alueen musiikkia tuosta musiikkityylistä. Heillä ei ollut aiempaa musiikkivideota ja video siis piti saada tuolle levylle. Tänään se julkaistiin (virallisesti) netissä.

Tässäpä tämä kyseinen video.

2 kommenttia:

ainoukonlintu kirjoitti...

nice! hienot höyryt nousee naisesta. tuo vuorokaudenaika lieneekin hienointa aikaa päivästä Suomen suvessa, mukavaa ett koko video on kuvattu just sillon. tän biisin jälkeen teki mieli ruveta kuunteleen Jaakko Laitinen & Väärä Raha -kokoonpanon musiikkia. jotain samaa, vissiin tollanen kiertolaismeininki, vai miten sen sanos ettei loukkais ketää.

Niko kirjoitti...

Oli ihan mielenkiintoista musiikkia. Sekoittelee flamencoa, jazzia ja maailmanmusiikkia. Ehkä vähän sitä kiertolaismeininkiäkin ja vahvistuu ainakin tuon bändin asusteissa.

Vähän turhan nopeaa se aurinko vain nousi tuona aamuna vaikka hienon näköistä olikin. Kiire vain meinasi tulla. Koko video on kuvattu noin 3 tunnissa tai vähän alle. Pittääpä käydä Väärää rahaa youtubesta tiirailemassa.