perjantai 4. tammikuuta 2013

Quantity over quality

Voi raato. Ostin kirpparilta sikana säkissä kaksi laatikollista levyjä katsomatta edes mitä kaikkea siellä on. Olen muutaman kerran loninut nuo läpi ja vieläkin vähän ymmällään olen, että mitä tuli tehtyä. Joku 15-20 mielenkiintoista yksilöä löytyi joita pitääkin alkaa koekuuntelemaan heti huomenna. 100 levyä siis tuossa. Hintaa oli 10€.


Edellisessä kirjotuksessa mietin sitä, että onkohan niitä työhommia vielä tulossa. Tänään heti aamusta tuli uusi keikka tietooni. Eli hyvältä näyttää jo nyt.

En näköjään taaskaan pitänyt lupaustani ja kirjoittanut mistään järkevästä. Mainittakoon kuitenkin, että tänään seikkailin useamman tunnin kirppareilla ja muissa kaupoissa. En juurikaan etsinyt mitään tiettyä ja ehkä siksi nuo levyt olivatkin ainoa ostos. Nyt otankin tavoitteeksi etsiä jostain kaupasta jonkinlaisen laatikon/arkun nuiden levyjen säilyttämiseen.


Soi: Dark Tranquillity - White Noise Black Silence

3 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

Onko suurinosa vanhaa kotimaista iskelmää tai dance-poppia?

Wille kirjoitti...

Mahtava ostos. Musiikkisikoja on hauskaa ostella säkeissä. Sattuiko mukana olemaan yhtään mestari Alatalon klassikkoalbumia? Ja sinulle on muuten haaste blogissani.

Niko kirjoitti...

Simppa: Iskelmää ei ollut mutta dance-poppia ja transea oli levy tai kaksi.

Wille: Eipä ollut Mikkoa seassa tuossa satsissa. Suomalaisia oli muutenkin harvassa. Pari sellaista vuosittaista hittilevyä ja sitten oli Idealside-bändin levy ja Gabi & Mara josta pidin melko paljon. Toi mieleen vähän Nypykät vaikkei sinne päinkään ollut :D Sitten sellainen bändi ku The Radio ja levy Black Paint White Color oli mainio. En olekaan kovin montaa vielä kerennyt kuunnella. Ensiviikolla paremmalla onnella kun tilasin uudet musavehkeet. Ja kiitos haasteesta! Teen sen mahdollisimman pian.