keskiviikko 16. toukokuuta 2007

Haikeaa viheltelyä kevyesti hymyillen

Loma alkoi. No, tokihan tässä on ihan hyvät fiilikset. Pääsee kunnolla "toteuttamaan" itseään ja rentoutumaan. Ei tarvi elellä normien ja aikataulujen mukaan (paitsi ku työt alkaa). Silti tässä on aika apea ja haikea fiilis. Koulun aikana ja varsinkin loppupuolella tuli ystävystyttyä koulumme kolmosluokkalaisiin ja nyt tajusin, että en näe heitä välttämättä enää koskaan. Pieniä toivonkipinöitä on (festarit ja näin) vaan silti mikään ei ole varmaa. Jari, Heimo ja Jööti, ikävä tullee teitä. Hyviä naapureita/kämppiksiä olitte. Anteeksi tämä herkistely, tiedän ettette tästä pidä (varsinkaan Heimo :D). Toki tulee luokkatovereitakin ja muutamia nuvia ikävä vaan heidät näkee jo syksyllä joten en osaa siitä niin stressata.

Nyt pitää ottaa kepeä laskeutuminen tähän kesän alkuun ja purkaa kaikki kamppeet mitä mukana oli. Sen jälkeen vähän lepoa ja ehkä yöksi terassille istumaan koneen kanssa. Pari päivää mennee totutellessa, vaan pian varmaan pääsee "kesärytmiin" kiinni ja osaa ottaa kaiken irti tästä auvoisuudesta. Suunnitelmiahan niitä voisi alkaa jo vääntämään. Työn armoilla vaan tässä tulee oltua joten suunnitelmina on todennäköisesti vain työnteko, muutamat koulun kuvauskeikat kesällä ja toivottavasti Kuopio Rock loppukesästä. Viikonlopuille täytyy tähdätä mahdollisimman paljon kaikkea vaikka se aiheuttaakin sen, että työt on raskasta hoitaa seuraavalla viikolla. Vaan sen olen kavereille velkaa, että heidän kanssaa vietän aikaa (ei se ole edes velka vaan velvollisuus ja kunnia-asia). Mökillä on ihan pakko päästä käymään muutamiakin kertoja ja jos tänäkesänä kävisi jopa sukuloimassa niin voisi taas jättää pari kesää välistä. Toivottavasti tulee hyvä kesä niin itselle kuin muillekin.

Kesiä toivottelee, Murmis.

Soi ja raikaa: Vesa-Matti Loiri - Tyhjää
Lainaus: "Nähdään"
Lainattu: Itseltäni sanoessani sen koulutovereille ja valmistuneille.

9 kommenttia:

Jööti kirjoitti...

Ikävä tullee sinuaki Murmeli.

Wille kirjoitti...

Te tosiaan puhuttelette siellä Haapavedellä väärällä termillä tuota hillityn charmanttia herrasmiestä. Manninen on Manninen eikä mikään Jari.

manninen kirjoitti...

Ikävä todellakin tulee, mutta olen varma että vielä nämme. Jo sei Kokkolassa tärppää niin Kemi Torniosta tuli kutsu kokeisiin ja jos ei sinne niin Liminkaan nyt ainakin pääsin, että voi hyvinkin olla että muutan taas sinne pohjolaan.

Anni kirjoitti...

Hauskaa kesää Murmis.

Niko kirjoitti...

Wille: Tässä tuli pieni asiavirhe näköjään.

Manninen: Eiköhän me nähdä kuopio rockisa jos kaikki ei kuse omalta kohdaltani.

Ansku: Kiitoksia ja hyvää kesää itsellesikin =)

Kaesmae kirjoitti...

Wahaa, en teidän kanssanne paljoa ehtinyt olemaan (aivan, puhun siis nyt ilmeisesti sekä murmelista että nikosta) mutta toivottavasti vielä joskus nähdään!

Niko kirjoitti...

Nyt on päässyt tapahtumaan siten, että Niko ja Murmis on yksi ja sama :D Murmeli on Manniselta saamani lempimini. Eiköhän tuota joskus vielä kohdata.

Kaesmae kirjoitti...

Niin tiesin kyllä sen, mutta ajattelin tuplata persoonasi kun aloin sinua teitittelemään :D Yeah, toivottavasti törmätään, vaikka autoillamme jos ei muuten, hehheh.

Niko kirjoitti...

Jos vauhtia vain ei ole liikaa :D