maanantai 28. toukokuuta 2007

Overkill mode. Health: Steady...

Niiiiii justiisa. Arvatkaapa kenellä oli hirrrvittävä liskojen yö juuri ennen ekaa työpäivää. Aivan, minulla. Unta ei tullut juuri nimeksikää koska tuli nähtyä painajaisia, kouristeltua, oli kuuma ja välillä kylmä. Eräässä vaiheessa heräsin ja ajattelin, että "Luojan kiitos, on aamu. Ei tarvi enää kärsiä." Kello oli puoli kaksitoista yöllä, huoh... Ja töissä sitten heti koko laitoksen hektisimmälle työpisteelle. Hyvinä puolina, ettei tarvinnut koko päivää kuunnella mummojen irstailuita ja aika kului nopeaa. Huonoina puolina sitte: kiire koko ajan, lämmintä yli 30 astetta ja kosteusprosentti on korkea (tänään yllättävän helppo päivä siltä osin, ei yli 70% käynyt kertaakaan).

Luoja. Työsopimus tehtin nytte eka 2 viikoksi (oisivat halunneet tehä kesäkuun loppuu vähintää). Eivät hirveenä innostuneet ku kerroin kesäkuisista kuvaussessioista jotka syö työmahdollisuuksiani tuossa laitoksessa. Eräs työnjohtajista epäili, että kuvaan Lordin elokuvan. Tuskin.

Hitto, en raaskinu ottaa rastoja pois joten tyydyin sitten lyhentämään niitä. Pitäisi vielä siskolla käydä kylässä niin se laittelisi nuta vähä parempiin kuoseihin. Ensiviikonloppuna sitten. Oli muuten hirveä päivä lauantaina :D tai ei lauantaissa ollut vikaa vaan sunnuntaina oli olo hetkittäin niin hyvä, että salamoita niskaani toivoin jo. Jospa voisi olla juomatta juhannukseen asti nyt (liki pakko ko ei oo rahhaa). Saa nähä sitte.

Soi ja raikaa: Verjnuarmu - Tuljmyrskyt
Lainaus kysseisestä biisistä: Sienjpilivet näkkyy taevaalla, joko alakaa nahaka kuoriutuva. Tuljmyrskyt polttaa muaäetijä, vittu alakaa loppu olla lähellä

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Tollaiset yöt on kamalia(siis painajaisyöt, krapulasta ei niin ole kokemusta).
Mikä paikka se on missä oot töissä?

Niko kirjoitti...

Oulun keskushelvetissä (hups) keskuspesulassa siis. Ja tosiaan, tuo yö oli yksi pahimmista mitä oon kokenu.

Anni kirjoitti...

Oukei. Oletin että jossain vanhainkodissa vähintään kerran mummot irstailee...