lauantai 26. toukokuuta 2007

Luojalle kiitos (ja ylistys alkoholi tehtailijoille)

Heti alkuun tuosta otsikosta, että en ihannoi alkoholia saati pidä sitä mitenkään suurena vapahtajana mutta nyt vain sattuu janottamaan. Eli siis huomenna (tänään itseasiassa eli lauantaina) pääsen vihdoin tekemään jotain jolla on viihdearvoa. Huomenna olisi tarkoitus suunnata kohti oulua ja mennä viettelemään aikaa Antin ja Elinan asunnolle. Mukaani aijon ottaa sellaista juomista jota lapset eivät saa juoda. Pyrkimyksenä on pitää hauskaa. Kitsauden puuskassa kuitenkaan emme aio suunnata baariin vaan vietämme illan Antin ja Elinan kämpillä. Toivotaan, että tekemistä on tarpeeksi ja miksei olisi. Ilman ollessa hyvä on vain taivas rajanamme.

Nyt tässä hieman elelen kahden vaiheilla hiusten kanssa. Pitäis kiinnitellä muutamia irronneita rastoja vaan ei ole välineitä. Nyt siis näyttääkin, että sen sijaan, että kiinnittelisin nuita takaisin ja lyhentäisin muutenkin, on minun otettava nuo kokonaan pois. Saa nähdä miten käy, raportoin kyllä myöhemmin.

Luoja kuin se ottaa ihmisen mukaansa tuo jalkapallo. Keskiviikkona oli Champions Leaguen finaali jossa Liverpool otti yhteen Ac Milanin kanssa. En ole kummankaan joukkueen kannatti ja aluksi, vaikka aioinkin ottelun katsoa, epäilin, että sytyttääkö... Noh, kyllä sytytti! Vähään aikaan en ole ollut yhtä innostunut mistään. Mahtava kamppailu ja hieno joukkue voitti (en sano oikea enkä, että parempi koska en ollut periaatteessa kummankaan kannalla). Ensivuoden finaalia odotellessa...

Iski tuossa eilen semmoinen kevyt masennus kun tajusin, että tällähetkellä olen lähes rahaton ja sama tulee jatkumaan ensikuun 20 päivään asti jolloin saan ekan palkkani. Ja koulun kuvauskeikoista johtuen tuolloin saan palkan vain 2 viikon ajalta. Eli ei paljon rillutella heinäkuussa. Muutenkin tarkoitus lopettaa työt sitte heinakuun loppua ennen, että kerkeää Kuopio Rockiin moikkaamaan Simoa ja mahdollisesti muita paikalle saapuvia tuttuja. Mitään muuta suunniteltua ei sitten kesälle olekkaan. Juhannus toki on selvä, että tulee varmaan juotua. Paikka ei ole varma. Viimevuonna tuo turmeltumisen turnajainen käytiin täällä meillä ja silloin kyllä sattui ja tapahtui. Tästä syystä kaverit hieman painostavatkin, että pitäisin samanlaiset tänäkin juhannuksena. Voi jäähä pitämättä, siivoaminen oli helvettiä sen juhlistamisen jälkeen.

Pitäisi keksiä kesäksi joku harraste ja ajankulu (ehkä jopa urheiluun liittyvä [mielessä kävi Prp Evolution Soccer 6]). Saisi ajan kulumaan tylsinä hetkinä joita on ollut nyt aika paljon. Tyrnävä vaan on paska paikka ja täällä ei voi harrastaa ja muutenkin olen kaveriporukasta ainoa joka on täällä vielä asustamassa. Pitäisi ouluun aina reissata tekemisen perässä, se syö rahaa jota ei ole. Töiden alkaessa tuo helpottuu siinämielessä, että päiväksi on kyllä tekemistä ja iltaisin ei paljoa enää jaksakaan (on helvetillistä tehdästyötä) ja muutenkin paljoa vapaa-aikaa ei ole koska nukkumassa olisi hyvä olla joka ilta reippaasti ennen yhtätoista.

Saapa nähdä mitä tästä tulee. Olipas muuten taas melkoinen avautuminen.

Soi ja raikaa: Soil - Pride

Lainaus: Avaa pullo ennen juomista.
Lainattu: Juomapullon ohjeesta.

11 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Onko meikä oikeasti ainoa joka nauttii tekemättömyydestä ja jouten olosta. Nytkin lähinnä vituttaa kun joutuu raahaamaan itsensä kemitornioon pääsykokeisiin?

manninen kirjoitti...

Kuka tuo on muuten tuo Toivo Mustonen? Vaikuttaa hienolta mieheltä?

Niko kirjoitti...

mää en nauti tästä tippaakaan :D en sillä tekemisellä välttämättä tarkota töitä tai mitää sellaista mutta jotain sellaista missä ei pää pääse puutumaaan. kavereiden kanssa ku pääsis etes touhuaan jottain vaa niillä ei oo vappaata.

Toivosta en oikein tiedä kuka hän on, sain kaverilta linkin tuolle blogille ja vaikutti hauskalta.

Anni kirjoitti...

Rastat pois? Et voi olla tosissasi.

Niko kirjoitti...

kyllä nyt vähä vaikuttaa, että pois pittää ottaa. pittää vielä täsä taistella-

Anni kirjoitti...

Höh. Kauanko sulla on ollut rastat?

manninen kirjoitti...

Rastat tai ei komea olet silti

Niko kirjoitti...

Ansku: Ne o ollu jostain hiihtolomasta asti. En ottanu pois, lyhensin vaan kolmanneksella, on nyt olkapäille asti.

Manninen: Komeaa ei saa minusta kyllä tekemälläkään.

manninen kirjoitti...

ei siihen kyllä parjon tarvii tehä

Jööti kirjoitti...

Ota ne rastat pois ja tukka pois nii mää tuun käymään.

Niko kirjoitti...

Kyllä sitä Manninen tekemistä riittää.

Jööti: En ihan uhallakaan ota :D meikää ei kato kukkaa kalajuna.