torstai 23. kesäkuuta 2011

Autuus

Nyt lävähti postiluukusta sen verran mahtava levy, että pitää siitä ihan tännekkin mainita. Nimittäin Tyrnäväläisen Jolly Jumpers yhtyeen Mobile Babylon. Levyllä on 11 kappaletta ja ensikuulemalla kokonaisuus on todella rautainen. Petrin lauluääni on erittäin miellyttävä ja kappaleet Mama I Have To Leave, Shooting Star ja The Beach jäivät ekalla kuuntelulla raikumaan päähän.

Olen ennenkin Jumpersia kuunnellut satunnaisesti, mutta levyä en ole omistanut ja sekös syö miestä. Nimittäin Jolly Jumpers veti viimeisen keikkansa ihan vasta oulussa eikä näin ollen kyseistä bändiä livenä tullut nähtyä. Pitää nyt hommata muitakin bändin levyjä ja seuraavaksi listalla onkin Fantom Zone. Seuraavaksi Tyrnäväläiseksi bändiksi jota alkaa keräillä voisikin sitten valita Lietealtaan.

Tässäpä vielä kuva uudesta (käytettynä ostetusta) levystä.

Sen verran vielä, että kesäloma alkoi melkoisen hektisen kevään jälkeen ja vieläkään ei oikein osaa lomailla oikein. Toki tekemättömyyttä piisää, mutta sellainen kesästä nauttiminen vielä toistaiseksi puuttuu. Koneella tulee istuttua ja valvottua pelien ja videoblogien äärellä, koska ei tarvitse aamulla herätä, mutta ei mitään kesäisiä aktiviteetteja ole kuitenkaan tullut aloitettua. Harkinnassa olisi kyllä, että alkaisi frisbee golfia testailemaan. Pitää kysyä jotakuta mukaan, ettei tarvitse yksikseen itseään mennä radalle nolaamaan.

Kameraan olisi myös kiva saada uusi (ja halpa) linssi ja kuvailla videoita. Tuo kittilinssi ei oikein nappaa vaikka se käytössä välttääkin.

Jos keksin jotain muuta niin käyn taas kirjaamassa tänne. Tää blogille kirjoittaminen ei ollutkaan vastenmielistä hommaa :D

Soi: Jolly Jumpers - The Beach

Ei kommentteja: