perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juhannus

Juhannus koputtelee ovelle mutten ole ihan varma, että tuleeko ovea avattua. Ilmat nimittäin ei houkuttele menemään pihalle ja muutenkaan ei ole tiedossa mitään paikkaa mihin mennä juhannusta viettämään. Todennäköisesti jussi kuluukin kämpillä roikkuessa. Makkaraa hommasin jos vaikka tarkenisi parvekkeella käydä niitä vähän kärryyttämässä.

Olen oksettava nörtti. Pelailen nettipelejä iltaisin pitkälle aamuyöhön. Ei ole vielä muutakaan tekemistä kesälle löytynyt. Tosin nautin pelaamisesta kun en ota sitä kuitenkaan liian tosissaan ja minusta on hauska huomata kuinka joillekin peleissä pärjääminen tuntuu olevan henki ja elämä.

Joppea Teron kanssa on pikkuhiljaa myös alettu elvyttämään ja tehtiin muunmuassa animaatio eräästä vanhasta stripistä. Nythän sitä olisi aikaa myös uusia Joppeja kehitelläkin ja tarkoitus olisi niitä tehdä ja uppailla blogille. Ei kuitenkaan aiottu ottaa mitään tiettyä julkaisupäivää, vaan laitellaan niitä sitten nettiin kun jaksetaan ja saadaan tehtyä. Nyt Tero on muutenkin maalaushommissa.

Kissakuumekin iski tuossa jo pari kuukautta sitten, mutta nyt se äityi niin kovaksi, että uusi kissa on pian toivottavasti ihan konkreettinen asia. Mimihän meillä jo on, mutta olisi kiva Mimille löytää kaveri, koska se on kuitenkin aika paljon yksinään sitten kun koulut taas alkavat.

Tässä pari kuvaa Mimistä.



Jolly Jumpersin kanssa kävi vähän tuurikin. Etsin heidän Fantom Zone levyä ja huomasin, että jokin aika sitten huutonetissä joku oli kaupannut kyseistä levyä, mutta se ei ollut mennyt kaupaksi. Pistin tälle myyjälle sähköpostia ja onnekseni levy häneltä vielä löytyi ja hän sen suostui minulle myymään. Nyt siis vain odottelemaan.

Odotellessa soi: Jolly Jumpers - Mama I Have To Leave

Ei kommentteja: