sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Jussi, viha ja etelä.

Juhannus meni kämpilla notkuessa. Ei sitä aina tartte rellestää niinku viimeistä päivää. Loppukesä aikaa juhlistaa kuitenkin. Olutta ja musiikkia kului ja sitten pelasin kaverin kanssa netissä muutamia pelejä. Parempi puolisko kävi kavereidensa kanssa istumassa iltaa ja sitten mutka baarissa.

Yleensä en helpolla hermostu, mutta jos joskus tulee suututtua, niin sitten liikenteessä. Aina tuntuu, että on pelkkiä idiootteja liikenteessä. Vaihdellaan kaistoja ilman vilkkua, liikenneympyröissä ajetaan miten sattuu (varsinkin 2 kaistaisissa ympyröissä) ja sitten madellaan keskellä tietä 2 kaistaisella siten, ettei ole mitään mahdollisuutta päästä ohi. Tänään kävin kaupassa ja tuolle alle 10 kilometrin matkalla mahtui kaikki tuo. Ärsyttää myöskin kun parkkeerataan ihan miten sattuu. Esimerkiksi kauppojen edessä amikset ovat täyttäneet invapaikat (en siis itse tarvi invapaikkaa, vaan ärsyttää kun ihmiset ovat niin laiskoja). Ei ole iso vaiva ajaa vähän kauemmas.

Tässä on esimerkki ruotsalaisesta pysäköimisestä tuossa tullin kohdalla.


Ps. Itse ajan täydellisesti

Huomenna olisi tarkoitus lähteä käymään Tyrnävällä pieni reissu. Pitkästä aikaa pääseekin sitten saunomaan. Mimi lähtee matkaan ja toivottavasti viihtyy pihalla. Ostettiin Mimille valjaat ja hihna ja käytettiin sitä jo kerran pihalla, muttei se silloin ulkoilulle kovin lämmennyt. Tarkoitus olisi myös löytää Mimille kaveri joko Tyrnävältä tai sitten Oulusta (tai muualta siitä läheltä). Juurikin tuli tätä kirjoittaessa puhelu ja ehkä olisi luovutusikäinen kollikissa vapaana Tyrnävällä. Toivottavasti onnistaa.

Ihmeissään Mimi pihalla ollessaan kuitenkin oli.


Nyt alan miettiin tapoja vilvoitella. Sisällä nimittäin on reippaasti yli 30 astetta lämmintä ja tuulettimesta ei ole apua, vaikka istun tässä juurikin kohtalla.

Vaan eihän sitä kesällä saa valittaa jos on lämmintä :)

Soi: Jolly Jumpers - Palomino

2 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

Menit sit toteuttaa uhkauksen kirjottamisesta. Näin!

Niko kirjoitti...

Valitettavasti menin. Tosin jos ennusteet pitää paikkansa, niin kirjotan viikon verran ja lopetan.