keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

"Missä sydän tai peti...

...siellä houmi on." Tavarat on uudessa kämpässä löytäneet paikkansa jo aika hyvin. Kiva kyllä ollut kulkea töissä kun on näin lähellä päässyt asumaan. Minulla menee noin 3 minuuttia kävellä töihin. Muutenkin täällä Oulussa asuminen on ollut huippua. Mieliala on paljon korkeammalla koska kaupunki tarjoaa virikkeitä ihan eri tapaan mitä Tornio.
Olkkari alkaa oleen lamppua vaille valmis. Leffajulistaita toki voisi laitella seinille enempi.
Kirjoitustahtia voisi taas vaihteeksi kiristää. Aina kun on taukoa hetki niin tuntuu vaikeammalta alkaa kirjoittamaan, mutta jospa se taas tästä. Asioita mistä kirjoittaa ainakin olisi ja posti tuonee niitä lähiaikoina lisää. 


Tämä viikko on mennyt vähän huonosti töiden kannalta sillä olen nyt pari päivää kuumeillut. Eilen oli koko päivän jossain 38.5 paikkeilla lämpö, mutta iltaa kohden se vähän laski ja tänään on ollutkin kuumeetonta, mutta levännyt olen silti kun on vielä flunssainen olo. Huomenna toivon, että tauti on enää nokan tukkoisuuden asteella sillä tahdon mennä töihin ja siellä olisi aika lailla tekemistäkin tiedossa. Yhdet kuvaukset jo meni osaltani ohitse taudin takia enkä halua missata enää mitään.


Soi: Pahat Agentit - Tyttöjen Punk

2 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

Päheen värinen sohva! Ei kyl itellä ois ekana vaihtoehtona. :D

Niko kirjoitti...

Ei ollu vaihtoehtoina ku musta, beige tai punanen (ei samasta mallista vaan ylipäätään kolme eri sohvaa oli valittavana) :D Mutta pääasia, että on hyvä istua ja vieraillekki saa tuosta pedin levitettyä.