perjantai 1. helmikuuta 2013

On a higher note

Musiikkikokoelma on karttunut taas kivasti ja mainittakoon heti parista hienosta hankinnasta.

Ruotti, meillon ropleema
Quit Your Dayjob - Sweden We Got A Problem
Quit Your Dayjobiin tutustuin joskus 2005 tai 2006. Haapavedellä opiskelemassa ollessa kuunelin kämppiksen pelailua Frets on Fire pelissä (vähän niinkuin guitar hero). Eräs pelin kappale, ilmeisesti kuitenkin itse netistä jossain biisipaketissa ladattu, oli Quit your Dayjobin Pissing on a Panda. Tuo kappale huvitti mieltä ja korvaa sellaisissa suhteissa, että otin asiakseni kuunnella bändin tuotoksia silloin tällöin. Koskaan en cd-lebyjä ole juuri ostellut ja tämä onkin kyseisen bändin ensimmäinen levy jonka itselleni hankin. Ja onhan se kova! Letkeää surffi/dance-punkia

Mustetahroja
The Ink Spots - Best Of The Ink Spots
Tähän bändiin tykästyin myös pelin kautta (Jes! En tätä kirjoittamaan alkaessani tajunnutkaan, että pelien kautta lyötyminen yhdistää näitä levyjä.). Fallout 3:sta pelatessa ja ydinsodan jälkeisillä erämailla samotessa rannekkeessa oleva radio soitti monesti kyseisen bändin biisejä. Sopi maisemiin ja tunnelmaan hienosti. Tämä bändi vaikutti 30 ja 40 luvulla ja oli sikäli jännittävä, että niin tummaihoiset kuin valkoisetkin pitivät tästä. Joka tilanteeseen tämäkään levy ei sovi, mutta mukavan tunnelman tällä saa aikaan. Biiseissä on mahtavia puheosuuksia miellyttävän möreällä miesäänellä. Nuissa kohdissa yleensä hehkutetaan suura ylistystä jotain naista kohden.


Maistiaisia silvuplee!




Sitten viimekirjoittelun on työkeikkojakin ollut muutamia ja mukavaa on niidenkin kanssa ollut. On tullut kuvattua uudenlaista painokonetta ja lumilinnan avajaisiakin. Ja tulossa olisi muutaman mainoksen assarointia tuossa tovin päästä, eli ihan kivalta näyttäisi sitenkin.

Jostain syystä ei vieläkään ole täysin terve olo. Pitäsi kai alkaa jotain vitamiineja tai rohtoja syömään kun on vähän koko ajan vetämätön olo.

Soi: Gabi & Mara - Sisiliskojuna

Ps: En kannata pandojen päälle pissimistä. Hyi!

2 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Olinkin unohtanut jo kyseisen pandojen pissaamis -biisin. Pitääpä kuunnella youtubesta. Hieno biisi. Nyt minunkin tekee mieli saada kyseisen bändin levy.

Niko kirjoitti...

Ah mikä moka. Se kyseinen biisi pitkin laittaa tuohon maistiaisiin. Mutta löytyypä se muutoinkin. Bodypoppers on myös kova kappale, ei tosin tällä levyllä. Kuten myös Look, a dollar ja Coconut.