torstai 10. toukokuuta 2012

TERVE!

Pitkästä aikaa taas naputtelen tänne jotain. Ei nyt niin kiire enää ole ollut kuin mitä koulussa oli, mutta kun oli hetken taukoa, niin oli sitten muka sitä kynnystä alkaa kirjoittamaan.

Muttapa siis. Oon nyt tuolla työharjoittelussa ollut reilun viikon ja olen aivan myyty. Aivan käsittämättömän kivaa ollut ja työkaverit on ihan loistavia tyyppejä. Ja parasta tässä on, että vasta nyt alkaa tapahtumaan ja tuleen keikkaa, eli paranee vain! Oulu on valittu euroopan älykkäimmäksi kaupungiksi ja Oulua lähdetään sitten esittelemään älykkäiden kaupunkien finaaliin New Yorkiin. Me kuvataan sitten semmoista pientä kivaa videota sinne näytille osaksi Oulun presentaatiota. Kivaa! Ollaan kuvailtu kyllä monia erilaisia ihmisiä ja ollut hienoa huomata millaista kaikkea porukkaa täällä oikeasti onkaan. Kaikkien alojen ihmisiä ei aina tule ajatelleeksi ja sitten tulee sellaisia wau efektejä kun sitten tapaa tälläisia ihmisiä joita ei tiennyt olevankaan. En viitsi tarkemmin kertoa tästä projektista kun en ole aivan varma kuinka "salainen" tämä on. Tuskin kovinkaan, mutta pelataan varman päälle.

Huomenna olis tarkoitus lähteä viikonlopuksi Tornioon mistä olenkin jo pari viikkoa ollut poissa. Näkkee kultsin ja kissat pitkästä aikaa mikä on kyllä erittäin kiva asia. Kämppää ei vielä ole löytynyt, mutta etsintä on kovaa. Eilen olin menossa yhteen asunnon näyttöön ja kun se esittelijä saapui paikalle sanoi hän vain, että "Asunnon omistaja on jo vuokrannut kämpän eteenpäin, tässä mun käyntikortti.". Mutta joo, ehkäpä tuota vielä parempia kämppiä odottelee vain, että saadaan avaimet käteemme.

Pittääpä alkaa ahkerammin käyttään tuota pokkarikameraa. Ostin sen siksi, että se olisi aina matkassa, mutta silti se on turhan vähällä käytöllä. Saisi tänne blogillekkin jotain kuvatusta ettei vain ole tätä tekstijaarittelua.

Soi: Laitan juuri soimaan Focuksen Ship Of Memories levyn, sillä uskon sen olevan timanttia.

2 kommenttia:

ainoukonlintu kirjoitti...

hahaa Focus :----) vau siistiltä kuulostaa meiningit siellä sun harjottelussa! cooool! Mut vähän tyly juttu oli toi asunnon näyttöhomma :D Vaan niin ne asiat aina järijestyy, että kyl se teillekki sopiva asunto jostain ilmaantuu!

Niko kirjoitti...

Tahtosin ajatella silleen, että parempia kämppiä on tuloillaan :) On se Focus kyllä kova :D