torstai 19. huhtikuuta 2012

Kuin pikkupoika editissä

Nyt olis tässä tuotantotyöpajassa vuorossa televisiolähetyksien teosten väsäilyä. Ensimmäiseen lähetykseen teen erään juornalistiopiskelijan kanssa juttua siitä miten normiaskareista selviää pyörätuolissa. On ollut mukava olla kuvauksissa ja mukana myös ideoimassa vaikken itse journalistiopiskelija olekaan. Keksin tuon jutun aiheen, mutta onneksi tarkemmasta sisällöstä vastaa sitten tämä journalismin opiskelija, että saa jotenkin järkevään muotoon kaiken asian.

Mutta kuten otsikossa mainitsin pikkupoijana olosta. Pääsin nimittäin leikkaamaan Avidilla! Ah autuutta. Olen jo pitkään odottanut, että pääsisin Avidin uusimman version pariin ja eriin final cutista ja sen rantapalloista. Huono puoli tässä on vain se, että tuo Avid on asennettu mäkkiin.
Ihanuutta! Päivä Pyörätuolissa on sen jutun työnimi toistaiseksi.

Mutta eihän se elämä liian kivaa voi koskaan olla...
Tiistaina tuleekin sitten ensimmäinen lähetys. Lähetyksen pituus tulee olemaan 45 minuuttia ja juttuja on laidasta laitaan. Viime kevään lähetyksistä poiketen nyt ollaan puhtaasti asialinjalla eikä tarkoituksena ole tehdä mitään komediaa. Kivaa on kutienkin  ollut tehdä nuita ja ensiviikolla olisi tarkoitus haastatella Grooving High Allstarsia joka on edennyt finaaliin Ylen järjestämässä Bilebändi 2012 kilpailussa.

Huominen ja lauantai meneekin leikellessä tuota telkkarijuttua ja sunnuntaina sitten alkutunnarin leikkausta. Maanantaina olisi tavoite tehdä niitä seuraavan lähetyksen haastatteluja ja torstaina sen pitäisi olla jo valmis koska muuttohommat alkaa siinä perjantaina. Kiirettä pittää, mutta on niin mukavia hommia, ettei haittaakkaan.

Ei soi tälläkertaa mikään.

1 kommentti:

Holbytla kirjoitti...

http://kolonrakentaja.blogspot.com/2012/04/blogipalkinto-oho_24.html

Siulle blogipalkinto ! :>