perjantai 13. huhtikuuta 2012

Ei mittää mafiahommia

Vähhiin käy ennen ku loppuu. Kohta nimittäin ois aika siirtyä muutaman vaaksan verran etelään ja aloittaa työharjoittelu. Ei ole enää kuin pari viikkoa siihenkään. Sitä ennen pitäis vielä telkkarihommia tehdä ja muutenkin koettaa kasata tunteja että saisi kurssin pakettiin.

Siisteintä on että lumet sulaa. Kaverilta eilen kuulin, että Turussa lunta ei ole enää juuri nimeksikään ja pian se sama tilanne on täällä Tornion korkeudellakin. Kesää kohti mennään vahvasti ja vaikka kesä meneekin töissä, niin kyllä sitä odottaa jo innolla. Innolla odotan myös sitä, että pääsee sitten oikeasti muuttamaan Ouluun. Toukokuun ajanhan kuljen töissä Tyrnävältä vanhempien luota, koska ei ole varaa saati järkeä yksin muuttaa kuukaudeksi Ouluun. Muutto sitten kun kultsillakin täällä koulut loppuu.

Vähhiin ne käy myös munahyllyllä munat.
Edellisellä kauppareissulla sentäs oli vielä munia jonkinverran jäljellä.
Tännään tapahtu Torniossaki jotain mitä ei ihan heti ois uskonu. Nimittäin vaihto-opiskelijat pistivät pystyyn flash mob tempauksen. Noin 70 opiskelijaa pysähtyi samalla kellonlymällä paikoilleen kolmeksi minuutiksi. Tämän jälkeen he alkoivat soittaa rumpuja ja tanssia parin minuutin ajan. Tällä tempauksella mainostettiin jotain heidän tulevaa Afrikka-ilta tapahtumaa. Olin muutaman luokkakaverin kanssa kuvaamassa tuota tempausta. Valitettavan laimeaksi se silti jäi. Ehkä aika ja paikka ei olleet kohdillaan, en osaa sanoa, mutta jäi vaisu kuva tuosta kyllä. Hienoa silti, että tuollaisia tehdään täällä meidänkin perukoilla. Tässä linkki Oulussa tehtyyn flash mobiin joka toimi mielestäni hieman paremmin kuin tämä Tornion tempaus. Ensiviikolla ilmeisesti tuo materiaali on sitten leikelty kasaan ja jos se josain julkaistaan niin saatampa linkkailla sen tänne.

Soi: Jolly Jumpers - I Feel Power

2 kommenttia:

ainoukonlintu kirjoitti...

Siistiä, tzemiä sinne Klaffihommiin! :--)

Niko kirjoitti...

Kiitosta :)