sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Raksaamista ja paukkurautoja

Viikonloppu on mennyt osaksi lavasteita rakennellessa. Onneksi on kerennyt vähän lepäilläkin ja eilen maistelin muutaman oluenkin. Maanantain kuvauksiin on kaikki rakennettu valmiiksi ja tavarat ovat paikoillaan ja voikin hyvillä mielin mennä sitten kuvauksiin.

Erikoisin tapahtuma sattui eilen kun lavasteita rakentaessa löysin koulumme rakennuksesta pistoolin. Piippu oli hitsattu umpeen, mutta lippaassa oli oikeita luoteja ja iskuri näytti myös toimivan oikein (eli jos aseen saa ladattua ja luoti menee panospesään, niin saattaisi ase räjähtää silmille liipaisimestä puristaessa). Soitin poliisit paikalle ja he ottivatkin aseen haltuunsa. Melko jännä kyllä, että se tuolla koululla oli. Siellä kyllä oli leikkiaseita tosi paljon, että kai sitä on käytetty josain leffassa rekvisiittana. Ihmetytti vain, että miksi oikeaa asetta siellä käytettäisiin. Se pistooli paljastu vanhaksi Venäläiseksi Tokarev tt-33 pistooliksi vuosimallia 1945.

Tällanen pistooli. Lippaassa oli 6 luotia.




Soi: Auction Hunters pyörii koneella.
 




6 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Meinasin jo kommentoida että elät vaarallista elämää, mutta sitten huomasin päivämäärän. Syö vaan itse sillit.

Niko kirjoitti...

Ah hiisi. Oli kyllä huono päivä kirjoittaa tuosta tapahtumasta, mutta se kyllä on tosi tarina silti. Kerroin tuon tarinan eilen kaverille ja ihmettelin, että miksi hän tuijjotti minua jännä virne naamalla.

Wille kirjoitti...

Siinä tapauksessa pahoittelen epäilyäni.

ainoukonlintu kirjoitti...

MITÄ HITTOA! Meikä oikeesti järkytty tästä. Mistä ja keltä lie tommonen kulukeutunu, uskomatonta...

Niko kirjoitti...

Oli kyllä sellanen wtf momentti. Mutta onneksi se oli sitten lopulta deaktivoitu. Luodit kyllä olivat oikeita. Kyselin tänään poliiseilta kun kuvattiin tuolla putkassa, niin sanoivat juuri, että deaktivoitu on. Eilen kun kuvattiin leipomolla niin sen aseen käyttäjät kyselivät, että missä heidän rekvisiitta oikein on. Käskin hakea poliisiasemalta. Omistaja tosin sitten ei ollut paikkakunnalla, etten tiedä miten sitten kävi.

ainoukonlintu kirjoitti...

Heh. Pitäsivät parempaa huolta pyssyistään :) hullua hommaa jättää aidot luodit sinne sisään, olipa ase deaktivoitu tahi ei! Meikästä vähän irvokasta kouluympäristössä, ku tää meän kotomaan lähihistoria koulujen ja aseiden suhteen on mikä on.