torstai 29. maaliskuuta 2012

It's a wrap

Se on tehty! Elikkä leffan kuvvaukset on nytten ohitte tältäviikolta. Tuo minun kuvaamani leffa on siis purkissa ja voi alkaa valmistautumaan ensiviikon lavastusurakkaan. Pitäisi muunmuassa taikoa jostain Newtonin Kehto sekä "Dippaava lintu". Eli ei mitään heikkoa.

Kuvausviikko oli kyllä kiva. Oli hyvät ja huonot hetket, mutta kaikesta selvittiin ja päällimmäiseksi jäi kyllä hyvä tunne. Tänään kun saatiin viimeinen kuva purkkiin, niin oli kyllä huojentunut ja onnellinen tunne. Vähän harmittaa kun ei kerkee lepäämään ja enemmän nauttiin tuosta, mutta ei se ole kuin alkaa huomenna aamusta painamaan vain etteenpäin.

Todisteaineistona minä kameran kanssa viimeisen päivän kuvauksista Kemin rautatieasemalta (olin suu auki joka kuvassa mitä kuvausten aikana minusta otettiin).

Anteeksi nyt kun on ollut näin yksipuolinen aihe näihin kirjoituksiin, mutta on ollu niin tuosa leffan teosa sisäsä, että ei oikee hetkeen muuta osaa ajatella. Melkein kuin silloin aikoinaan intissä ollessa ei lomilla muusta osannut sanailla ihmisten kanssa. Lupaan kirjoittaa muustakin ihan pian.

Soi: Ruotomieli - Avaruusamme

2 kommenttia:

ainoukonlintu kirjoitti...

Cool! Thumbz up! Kuvailit käsivaralla tolla vocas rigillä? Nyt mullakin rupes tekee mieli räpeltää sen kanssa, rakastan koota ja purkaa sitä! Kiva systeemi, ainut vaan että nuo nahkaosat siinä on aika perverssin näköset. :D

Niko kirjoitti...

Käsivaralla joo monet kohdat tuli kuvailtua. Ihan jees rigi kyllä. Meikästä nuo kahvat on tosi hienot :D