lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kun nyt ruuasta oli puhe

Eiliset minihampparit oli maun puolesta pikkuinen pettymys ja tänään sitten piti saada jotain parempaa. Mietin pääni puhki, että mitä tekisi/hakisi ruuaksi. Lopulta päädyin siihen, että teen itse kiinalaista (sen tapaista) ruokaa.
Nuudeleita, jasminriisiä ja uppopaistettua lohta.
Kokeilin tehdä tuota uppopaistettua lohta koska olen aina aiemmin tehnyt sen kanalla. Ja pakko kehua, että hyvää tuli. Ei tietenkään ravintolatasoa, mutta itsetekemäksi on kyllä erittäin maukas ateria.

Soi: Joose Keskitalo - Saimaan Rannalla

2 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

Onko sulla iha joku keitin vai miten sinä uppopaistat?

Niko kirjoitti...

Ei oo keitintä. Ihan vain kattilassa paistelen nuita. Erittäin hyviä tulee myös sipulirenkaista :P