maanantai 12. maaliskuuta 2012

You're Hired!

Eipä tartte angstivuodatusta tänne alkaa rustaamaan. Sain tänään viestiä Oulusta ja pääsin työharjoitteluun hakemaani paikkaan! Ihan ei mennyt suunnitelmien mukaan kun tahtoivat, että aloittaisin työt jo huhtikuussa. Meillä on tässä tulossa useita projekteja joista täytyy saada tietyt tuntimäärät täyteen, että kurssin pääsee läpi ja kurssi kestäisi sinne toukokuulle. Sain sovittua, että aloitan työt toukokuun alussa, jotta kerkeän tekemään tarpeeksi hommia nuissa projekteissa.

Tämä kuva sopiikin hyvin tulevan harjoittelupaikkani nimeen
Alkuperäinen tarkoitus oli muuttaa kultsin ja kissojen kanssa Ouluun kesäkuun alusta alkaen. Nyt pitää varmaan vanhempien luona asua Tyrnävällä kuukausi josta käydä sitten töissä. Saan normaalisti opintotukea ja maksan sitten tämän Tornion kämpän vuokraosuuteni toukokuulta. Porukoille ei onneksi tarvitse vuokraa maksella. Sitten kesäkuussa muutto Ouluun.

Tänään tuli käytyä käsikirjoitusta tarkemmin läpi ohjaajan kanssa. Kuvaan siis tuossa 26 päivä alkaen lyhytelokuvaa ja mietittiin vähän, että millaista tyyliä ja kuvia ohjaaja tahtoo lopulliseen tuotokseen. Kiva pätkä on kyllä tulossa. Huomenna kirjoittelen sitten meidän tämän päivän aikaansaannokset puhtaaksi, kunhan käyn ensin tutustumassa Elijärvellä sijaitsevaan kaivokseen jossa olisi tarkoitus kuvata Outokummun työntekijöille järjestetty keikka (Sonata Arctica soittelee siellä).

Huhhuh. Ompa mukava fiilis kyllä nyt. Sitä aina piristää kun saa kehuja. Lasken tuon työhön pääsyn kehuksi vaikka se ei suoraa sellainen olekaan. "Otamme mielellämme sinyt meille töihin." Kyllä sitä vähemmästäkin tulee hyvälle tuulelle.

Soi: Kumikameli - Palkkapäivä

2 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

Hyvin tehty, NIKO!

Niko kirjoitti...

Kiitoksia!