tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kuuvven sylen syvvyyessä


Mullan alla pimmeyvvessä. Tosin oltiin tänään ehkä lähempänä 500 metrin syvvyyessä ja kallion sisällä. Melkoset mestat oli kyllä "maisemat" tuolla kaivoksessa. Tutustuttiin siis tulevaan keikkapaikkaan. Räpsin kuvia siellä melko reilusti mutta niitä ei oikein saa julkaista koska niissä saattaa näkyä salaisia asioita. Laitan kuitenki jotain räpsyjä tänne joissa ei näy juuri mitään.


Tuosta sukellettiin sisälle. Humpsis!
Tuossa hallissa sitte Sonata ja kumppanit soittelee. Tässäki kuvassa näkyy jo kai liikaa sellaista mitä ei ehkä pitäis.
Jotain kaapelia pistetty nippuun.


Jonkinmoinen rullasysteemi.
Siinä kun ajettiin tuonne kaivoksen pohjalle, niin tuli kyllä tosi huono olo. Siinä pimeässä ja ahtaassa käytävässä ajeltiin ja ilma oli huono. En tiiä sitte mistä johtuu, mutta heti kun sinne pohjalle pysähdyttiin ja autosta pääsi ulos niin helpotti. Muutenkin oli tosi ahdistava olo alas ja ylös ajellessa.

Ei nyt pahinta, mutta perseestä.
Lämpimikseenhän tuolla tuli vain käytyä. En itse kuvauksiin pääse mukaan, mutta kun meillä pitää tämän kurssin tiimoilta olla tietty määrä tunteja täynnä, niin tuolta reissulta sai jo muutaman tunnin. Ihan hauska kyllä tuo keikan idea ja paikka missä se järjestetään, mutta ei hirveästi harmita, ettei sitä pääse kuvaamaan. Kuitenkin niin monesti olen keikkoja rokista folkkiin monikameratuotannossa kuvannut.

Piti vielä avautua siitä miten en osaa enää lukea Aku Ankkoja kuten ennen, mutta taidan jättää sen tuonnemmaks.

Pyörii: The Walking Dead

Ei kommentteja: