lauantai 3. maaliskuuta 2012

Maksullista pepsiä

Pakko ottaa. Olen aivan koukussa Pepsi Maxiin. Viherahon sanoja mukaillakseni: "Raikasta ja ravitsevaa ja herkkujen herkua." Viheraho tosin käyttää kyseisiä adjektiiveja kuvastamaan Sisu merkkistä tuotetta jota löytää alkon hyllyltä. Päivien pieniä iloja kun jääkaapissa sattuu odottamaan kylmä pullo tätä mustaa kultaa. IHANAA!Koitin käydä tänään yhdistetyllä shoppailu ja valokuvausreissulla, mutta hommat vähän kusi. Käväsin kirpputorilla enkö löytänyt mitään. Oon aika huono kirpparin kävijä ku en tarpeeksi tarkkaan hyllyjä selaa vaan silmäilen pikaisesti, että näyttääkö mikään mielenkiintoiselta ja jos näytää, niin sitten lopulta en kuitenkaan tajua/raski ostaa mitään. Sitte kävin vaatekaupassa etsimässä housuja mutta kauhistuin kun farkut ovat todella yhtä tyyriitä kuin viimeksikin. Onnesi maanantaina on rahapäivä niin voisi käydä sitten tuota yhteisvaluuttaa kaupan kassaan muutaman pennin kaatamassakin, housuja vastaan tottakai. Tarkoitus oli siis käydä ruotsissa ottamassa muutama kuvanen, mutta menin sitten vaatekaupan jäljestä ruokakauppaan juurikin tuota Pepsiä hakemaan ja ostin sitten samalla pakastehommia jotka olis kuvaillessa sulanut. Oli sen verran lämmintä ja aurinkoista tänään. Eli reissu vähän niinkuin kuivui kasaan.

Sen jälkeen päivä onkin mennyt koomaillessa ja seuratessa lds-trippeihin verrattavaa piirrettyä jossa koira ja poika seikkailee. Niin ja päikkärit otin myös koskapa vajaat 10 tunnin yöunet ei tainneet riittää. Vielä en ole saanut itseäni pöytäkoneen äärelle showreeliä leikkeleen, mutta materiaalit on nyt kaikki yhdessä paikassa ja se ei olisi kuin alkaa tekemään.
Tämä on se trippailupiirretty.
Loppuilta meneekin varmaan vain telkkarin äärellä ja koneella ollessa. Ei tule kaupungin rientoihin ainakaan lähdettyä. Ja koskapa vierelle tuli kiehnään eräs karvapallero, niin lopettelen kirjoittelun tältä erää.
Karvapallerosta vielä kuva (on pulleampi nykyään).
Telkkarissa pyörii: The Imaginarium of Doctor Parnassus

Ei kommentteja: