sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ankka muttei mikään Aku

Monesti käy niin, että päiväunet siirtää yöunien alkamista, joskus kovastikin. Nyttenkin toljottelen tässä kelloa, että mille alkaisi kun ei vain väsytä. Ei edes ole tullut oltua missään riennoissa ja aika on suhteellisen hitaasti kulunut. Mitä nyt Adventure Timea kateltiin kultsin kanssa. Tästä pääseekin sitten siihen, että televisiostakaan ei tule tähän aikaan mitään katsottavaa. Joskus on käynyt niin, että joillain kanavilla ohjelmia vielä alkaa tähän aikaan. Esimerkiksi joululomalla oli näin. En tiedä, että oliko jopa viime viikolla jolloin etelässä asustavilla oli hiihtolomat. En siis voi alkaa syyttämään pohjoisen syrjinnästä tämän enempiä. Kannattaakin siis varautua tälläisiin iltoihin ja haalia kaikkea mahdollista katsottavaa koneelle.
Kriittinen katse.
Monesti käy niin, että iskee nirsous ja se edellisenä iltana tuntikausia viihdyttänyt sarja onkin tänään ihan paska ja tylsä. Myös omistamasi pelit tuntuvat kuin jonkun idiootin haalimilta eikä niitä pelaisi edes Jonnet kunnon Es-pärinöissä. Paskasta ei saa konvehtia, mutta oikeanlaisella valmistautumisella voi tehdä tylsästä ja unettomasta illasta ihan mukiinmenevän.

Niin... Miksikö sitten kirjoittelen tänne blogille tähän aikaan? Noh. Unohdin tietenkin valmistautua ja eihän minulla ole mitään katsottavaa.

Sama siis harjoitella duckface kuvien ottoa.
Taisi kusta sekin.

Soi: YUP - Me viihdytämme teitä
Laulusta lainattua: "Me viihdytämme teitä ja te viihdytte."

Ei kommentteja: