tiistai 27. maaliskuuta 2012

Ääni, Kamera, olkaa hyvä!

Huhhuh. Kaks päivää on nyt kuvattu ja on vähän jo näin aikaisessa vaiheessa puhti pois. Univaikeudet ja se että unohtaa päivän aikana syödä tekee paljon energiatasolle. Tänään söin jonkin verran ja jaksoi paljon paremmin kuin eilen. Huomenna koetan parantaa vieläkin. Untakin koetan saada. Tällä hetkellä tuntuu, ettei unen tulon kanssa ainakaan ole ongelmaa.

Kuvaukset on menneet ihan hyvin vaikka sääongelmia onkin ollut. Klaffi-virheitä tulee sään puolesta pakostakin, joten kehittelin extrakuvia joilla voidaan ajan, paikan ja sään vaihtelu ilmaista siten, ettei se sitten häiritse katsojaa. Apulaisohjaajahan tästä ei pidä koska aikataulu venyy. Tänään oltiin lopulta sitten tunti aikataulua myöhässä ja jätettiin sään muuttumisen takia yksi kuva huomisiin kuvauksiin. Näyttelijöiden kanssa ei ole mitään ongelmia ollut vaan ainoat ongelmat on lähinnä laitteiden kestävyydessä. Esimerkiksi mini hdmi-liitäntä on maailman hirvein keksintö. Molempina päivinä ollaan jo särjetty joko itse piuha tai adapteri. Pitäisi olla jotkut paljon jykevämmät liitokset.

Ajatus ei oikein kulje eikä jaksa kirjoittaa kun sormet on niin kohmeessa, että jos raportoin enemmän sitten torstaina kuvausten päätyttyä.


2 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

"mini hdmi-liitäntä on maailman hirvein keksintö."

Juu, ammattivehkeissä pitäis olla kunnon lukitukset liittimissä.

Niko kirjoitti...

Niimpä. Tosin mää jouvvun kuvvaan tuon Canonin 5d:llä, ettei iha mikkää viksuin leffakamera. Ei ollu budjetissa varaa vuokrata redin epicciä ja tuolta yliopistolta lainaan saatava vanha red on sen verra enempi valoo vaativa, ettei sen valaisuun ois rahat piisannu :D Eli ei kannata alkaa pikkurahalla tekee 10 minsan leffaa.