torstai 8. maaliskuuta 2012

Kissoja, viinaa ja asuntohommia

Päivä on mennyt kyllä melko väsyneissä merkeissä. Kävin yöllä hakemassa vanhempani lentokentältä ja nukkumaan pääsi joskus kahden jälkeen ja herätys oli sitten kahdeksan jälkeen kun piti käydä Oulussa pyörähtämässä. Oli kyllä ruskeaa väritykseltään porukat kun sieltä lämpimästä saapuivat. Kateeksi käy se lämpö mitä siellä Thaimaasa oli.

Oulussa käväistiin kurkkaamassa muutamaa kämppää. Toinen oli ihan susi ja rämä (vessan katto kai homeessa, pistorasiat haljenneita ja keittiössä maali tippui seinistä ja kaapeista) ja toinen oli jo aivan hyvä. Mutta kuten jo aiemmin mietin, niin vähän aikaisessa ollaan liikkeessä eikä nuita vielä voi varailla. Pittää toivoa, että sitten on myös hyviä kämppiä tarjolla kun niiden hommaaminen on ajankohtaista. Vaikeaa kyllä on kun pitäisi saada pari kissaa viedä sinne ja autopaikka olisi hyvä olla olemassa.

Tällainen pullukka pitäisi saada uuteen kämppään mukaan, ja toinen hoikempi kissa toki myös (kurkkii kuvan alalaidassa).
Ilta menee saunaa odotellessa. Vaikka sitä maanantaista asti onkin joka ilta päässyt käymään niin ei vielä kyllästytä. Ja jos aivan käy aika tekemättömäksi niin onneksi tuossa on Wii -konsoli, niin voi vaikka keilata jos sille päälle sattuupi. Tuliaisia tuli porukoilta myös. Karamelleja, koristejuttuja ja saimpa putelin rommiakin.

Ehkä alan pitämään rommipäiväkirjaa (EHE EHE!!!!).

Soi: Telkkarista jotain höttöä

ps. Äidin tekemät aurajuustolihapullat on maukkaita.

2 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

Rommi on aika hyvää. Uskaltauduin ostaa sitä nyt ekan kerran ja kolan, sitruunamehun ja jäiden kanssa (=Cuba Libre) aika maukasta. Tosin vaaleeta rommia on itellä.

Niko kirjoitti...

Olipa oivallista kun kommentoit! Olin jo putelin olemassaolon kerennyt unhoittaa ja viikonloppukin on tulossa. Taidan tuota Libree kokkeilla.