perjantai 9. maaliskuuta 2012

RONSU!

Ronsusta saan tuohon aakkoisteluun E:n kohdille ruksin. Joku norsuvimma ollut jo useamman vuoden. Pöllöt ja norsut kiehtoo ja itseasiassa molemmista on eräänlaiset versiot ikuistettuna ihollekin. Toivottavasti siis ei ole mikään ohimenevä kiinnostuksen kohde. Olen myös kiinnostunut suurrelistisesta taiteesta ja varsinkin Dalin työt kiinnostavat. Pidän myös kuvista joissa on kaksi asiaa yhdistetty toisiinsa suhteellisen saumattomasti. Kuten pari postausta aiemmin laitoin pöllötatskastani kuvan, niin siinä pöllön naaman tilalla oli telkkarin ruutu.

Pidän myös Vladimir Kushin töistä. Monissa hänen töissä on juuri tätä kahden asian saumatonta yhdistämistä mikä minua kiehtoo.

Tässäpä yksi esimerkki Kushin töistä.
Tällainen norsu minulta löytii itseltä Dalin käsialaa on tämä.

En oo mikään taiteen suuri ystävä ollut koskaan mutta aina silloin tällöin löytyy jotain kivaa mistä alkaa pitämään vähän enemmän. En viitsi siis kovin paljoa paasata näistä taidehommista täällä blogilla, mutta tästä oli hyvä kirjoittaa koska se tähän "elämäni aakkoset" systeemiin hyvin sattui sopimaan.

Tyrnävällä muuten tuli tehtyö melkoinen löytö! Nimittäin tähän mennessä parasta friteerattua kanaa mitä oon missään kiinalaisessa nokkani alle tai naamani eteen saanut. Muuten ruoka oli ihan perus kiinalaista. Aika yllättävää kyllä, että tälle kylälle kiinalainen ravintola perustettiin ylipäätään. Mutta onhan tuo tuossa ollut kai jo yli puoli vuotta ja ilmeisesti ei ole ihan heti lähdössäkään. Itselle oli eka kerta kun tuolla kävin ja ei tarvinnut siis pettyä. Ruuasta voinkin sitten paasata paljon enemmän kuin tuosta taiteesta.

Soi: Ruotomieli - (ei soinut) Iloisesti bama lama loo
Laulusta lainattua:
"mun mielialasormus kiiluu ja vilkkuu
lähtömerkiksi kohti kelmeää kuuta
joka taivaalla planeettaamme ilkkuu
äänettä soittaen kraatterisuutaan"

2 kommenttia:

Holbytla kirjoitti...

Hitsit, oon ennenkin nähnyt aivan samanlaisen leiman jollain ihmeisellä ;o aika hauska. Tuolloin jo mietin, että onpahan hieno ja mistähän tuo onpi otettu.

Niko kirjoitti...

Tulee kyllä siellä täällä nähtyä variaatioita tästä kysseisestä elefantista. Monet tuntuu tykästyneen ja ite pidän kyllä todella paljon tuosta.