lauantai 10. maaliskuuta 2012

Pari hyvää syytä

Tässä siis pari hyvää syytä käydä Tyrnävällä vanhempien luona kylässä. Ensinnäkin tuntuu, että kissat on paljon rauhallisempia aina täällä. Ehkä johtuu siitä, että tilaa on enemmän eikä tarvi tapella niin paljoa. Ei ainakaan niin rajuja tappeluite ole kuin mitä sitten kämpillä ollessa. Mimi on Coonin tulon jälkeen ollut vähän semmoinen yksinäinen susi, mutta lähiaikoina siitä on alkanut tuleen kovinkin hellyydenkipeä. Vieläkin se tykkää yksikseen maata sohvan takana patterin päällä, mutta kuitenkin se tulee tosi usein itse puskemaan ja tahtoo syliin ja rapsutuksia. Ihan kiva kyllä, että se vielä viihtyy meidänkin seurassa.
Vaikeaa on kyllä kieltäytyä kun tällainen naama kerjää rapsutuksia. Silmät selällään se tulee tuijottamaan ja puskemaan.

Toinen hyvä asia onkin sitten ruoka. Tekis sitä itekin vaikka ja mitä, mutta opiskelijabudjetti monesti karsii sitä ruuan laatua, eikä esimerkiksi lohta aina raski ostaa. Onneksi tosin se nykyään on usein alennuksessa. Liharuokia tulee syötyä lähinnä halvimpien suikalepakettien muodossa kun pihvilihat on niin kalliita, mutta tähänkin löytyy helpotusta kun kipaisee ruotsissa. Kuitenkin täällä kotona saa sitten laadukkaampaa ruokaa, kuin mihin on tottunut ja se on aina positiivista. Myös ihan perinteiset ruuat mitä voisi opiskelijanakin tehdä maistuu täällä paremmalta, sillä onhan se äidin tekemää.
Sallaattihommia.
Lohta tuloillaan.
Piffiä.
Ensimmäinen annos ennen tuhoisaa santsilautasta.
Maha pullollaan onkin hyvä käydä maitolaiturilla istuksimasssa ihan ilman mitään syytä.
Soi: Male Factor's - Кареглазая блондинка

Ei kommentteja: