tiistai 6. maaliskuuta 2012

"Mä maalaispoika oon

ja panen suihketta kainaloon." Ja tein paljon muutakin itseäni ehostaakseni. Aamulla jännitti kyllä lähteä työhaastatteluun. Ei helpottanut sitten paikan päällä kun minua alkoi teinttaamaan kolmen hengen ryhmittymä. Osa haastattelijoista teki muutamia tiukkoja kysymyksiä, mutta uskon, että selvisin niistä aika hyvin. Vastauksia joutuu odottelemaan ensi viikolle. Toivottavasti ei tule sitten mitään masentuneen avautumista.

Ollaan siis täällä maalla nyt kuten nokkelimmat pokkelimmat tuosta otsikosta saattaa päätelläkkin. Tai siitä, että sen aiemmissa kirjoitelmissa sanoin suoraan enkä leikkisästi laulellen. Ihana kyllä päästä saunomaan pitkästä aikaa. Muutenkin ihan kiva välillä käydä muuallakin kuin vain olla siellä kämpillä. Toistaiseksi täällä ei ole ketään kotona kun vanhemmat on Thaimaassa lämmittelemässä. Saa siis olla aivan rauhassa.

Tuonne lämpimään.
Käväistiin tänään Oulussa tosiaan siellä työhaastatteluissa ja käytiin samalla reissulla sitten elokuvissakin parin kaverin kanssa. Pienen arpomisen jälkeen menimme katsomaan Chronicle nimisen elokuvan. Ja pakko myöntää että toivon parempaa arpaonnea viikonlopun lottoarvontaan. Taas oli kyseessä elokuva, missä traileri on parempi kuin itse elokuva. Plussaa kuitenkin siitä, että parissa kohdassa pikkupoikana haaveilemani taidot oli kuvattu ihan hyvin. Lähinnä se, että miten näihin taitoihin ne saaneet henkilöt suhtaituivat.

Tältä istumalta jos saisin tuollaisia voimia niin harjoittaisin kyllä sitä olut-tölkkiin. Kas näin!Sitte laittaisin sen leijjumaan ilmassa. TUOSTA!Mutta koskapa en ole velho, paholaisen riivaama tai muutenkaan tällaisia voimia omaava hahmonen, niin käytän niitä avuja mitä minulla on ja tyhjään saunaolueksi tällaisen.
Soi: Telkkarista tulee Frasier.

2 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

Päheen näköne kiuas. Tuleeko hyvät löylyt?

Niko kirjoitti...

Tulee joo. Heittokohdalla voi vaikuttaa, että kui tiukat löylyt tullee. Ja seinäsä o semmone loota mihi laitettaa toivottu lämpötila ku laitettaa kiuvvas päälle. Ehkö jo liian haitekkia.