torstai 1. maaliskuuta 2012

D niinku Dee, muttei niinku Snideri

Elikkä kirjain D taitas olla seuraavana aakkosissa mikäli tapailin kirjaimia päässäni oikein. Oli aika vaikea keksiä mittään niin laitetaan vaikkapa DVD. Ja nimen omaan leffat on ittelle aika tärkeitä. Niitä tulee kateltua ja keräiltyä hyllyyn vaikkakaan ei ihan sillä tahdilla kuin ite toivois. Bluray levyt on vielä toistaiseksi jäänyt koskapa ei ole soitintakaan tullut hommattua, sellaista joka niitä pyörittäisi.Taisimpa mainita edellisessä tekstintapaisessa, että on tullut alettua kattoon tuota The Walking Dead sarjaa. Todellisuudessa on nuita sarjoja kattottavan muitakin, mutta suurin osa on sellaisia kökkösarjoja joihin vain olen sattunut jäämään koukkuun. Tehdäämpä nyt kerralla sitten paljastuksia. Eli tässä listaa sarjoista joita seuraan suhteellisen aktiivisesti näinä elon päivinä: Pawn Stars, Cajun Pawn Stars, American Restoration, Combat Cash, All Star Dealers, Toy Hunters, Storage Wars, Storage Wars Texas, Storage Hunters, Simpsonit, Family Guy, American Dad, Unsupervised, Atcher, Top Gear, Top Chef Us, Top Chef Suomi, Masterchef Suomi, Poliisit, The Big Band Theory, Jersey Shore (KYLLÄ!), Auction Hunters ja voi olla muitankin muttei vain muistu juuri nyt mieleen. Kun tuosta miettii, että nuita pitkin viikkoa tipahtelee jaksoja ja joitakin tulee aina 2 kerralla, niin kyllä alkaa tiimalasista hiekka oleen varattuna pian nuille. Siksipä onkin vaikea aina alkaa uusia sarjoja seuraamaan nuiden päälle. Suurin osa nuista onkin ihan sellaisia kökkösarjoja joita vain tulee katottua eikä ne tuota mitään pettymystä toisin kuin jos alkaisi jotain sarjaa suurin odotuksin kattomaan.

Viihdervon löydän nuista kaikista kyllä, jopa tuosta Jersey Shoresta jota olen seurannut kaikki kaudet. Pawn Starsista pidän osaksi siksi, että siitä monesti oppii jotain pientä knoppitietoa. Kuten sen, että Teddy Bear nimitys tuli kun jenkkilän entinen presidentti Theodore Roosevelt ei suostunut ampumaan hänelle valmiiksi kaapattua karhua koska piti sitä epäurheilijamaisena. Tästä tehtiin pilapiirros jonka eräs lelutehtailija näki ja teki täytetyn pehmonallen jota myi Teddy's Bear nimellä. Melkoista.

Ostin vielä taannoin erään timantin tuonne odottelemaan katselua. Tämä oli lähes pakkohankinta koska aikoinaan jo pidin tästä sarjasta pakkohan se on nähdä vielä uudelleen. Kysseessähän on tietenkin Isänmaan Toivot.
Viime viikon on menneet dokumentin leikkailussa ja nyt pari viimistä päivää sitten värimäärittelyjä tehdessä. Aikalailla alkaa oleen valmista ja onneksi sen saa jättää tämän viikon jälkeen toviksi hautumaan. Mukava muutaman viikon päästä katsoa, että keksiikö siihen vielä jotain uutta vai onko kaikki mehu jo puristettu.

Ensiviikko on hiihtolomaa jota tulee vieteltyä Tyrnävällä ainakin osaksi. Tiistaina olisi työpaikkahaastattelu harjoittelua varten Oulussa ja se kyllä jännittää hieman. Olisi kiva saada harjoittelu nyt käyntiin jotta voisi sitten syksyllä taistella tuulimyllyjä vastaan ja työstää opinnäytetyötä. Kämppäkin olisi katselussa Oulusta ja sormet ja varpaat on ristissä, että kaikki menis hyvin.

Pistettään tähän loppuun vielä leppoinen kipale. Tämä saa ainakin minun pankkikortin allekirjoittaneen henkilön pään nyökkäämään ja jalan laittamaan tahtia.

2 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

Kai sä katot myös suomen huippumalli haussa?

Ei vaan, tuo Storage Wars on kyl ihan viihdyttävä. Pari jaksoa kokeilin myös Texasin versiota, mutta sitä ei kykene katsomaan kyseisen paikan murteen takia.

Niko kirjoitti...

Huippista kyllä en kato. Suomalaisia sarjoja ei ihan hirveenä tuu katottua. Lähinnä nuo poliisit, top chef ja masterchef.