sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Virheellistä mainontaa

Kävin tuossa kultsin kanssa juuri syömässä Raxissa. Raxin mainoslause kuuluu näin "Herkuttele niinkuin haluat." ja sivuilla on erikseen maininta: "Rax on pizzabuffet -ravintola, jossa saa syödä ja juoda niin paljon kuin haluaa.". Ei muuten pidä paikkaansa. Minulla ainakin raja tulee jaksamisen kanssa vastaan. Haluaisin syödä vähintään samalla tavalla kuin Homer Simpson, mutta en jaksa. Ja sivuilla nimenomaan sanotaan, että" saa syödä ja juoda niin paljon kuin _HALUAA_". Korjatkaa mainoksenne. "Syökää kunnes näette valon." "Syökää kunnes raja tulee vastaan." "Santsilautanen tai henki!" tai ihan vain "Syö ja juo niin paljon kuin _JAKSAT_ (ei haluat). Mutta älkää lupailko liikoja, taikuuteen ette tekään pysty. En minä ainakaan pysty ylivertaiseen suoritukseen vain koska jossain lukee niin.

Soi: Ilmaiset renkutukset. Etsin showreeliin sopivaa kappaletta.

4 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Aivan.Raxissa muuten tulee aina sellainen pettynyt olo kun ei jaksakaan syödä niin paljon kuin suunnitteli. Raja tulee vastaan aina liian aikaisin.

Mutta ehdottamasti legendaarisin tarina mainonnasta tulee mieleen kun kaverini kertoi käyneensä pizzalla.

Pizzerian ulkopuolella oli kyltti jossa mainostettiin että kaikki pizzat 5 euroa. No hän sitten meni ja tilasi jonkun ihan peruspizzan. Lasku olikin sitten jotain 7 euroa. Kaveri tietenkin ihmetteli asiaa ja kysyi että miten voi maksaa niin paljon kun ulkona lukee että kaikki pizzat viidellä eurolla. No siihen myyjä tokaisi vaan että: "Se on vain mainos."

Niko kirjoitti...

Haha :D Tuo on jo melko karu tilanne. Likö monella jääny pizza kokonaan ostamatta tuollaisen mainonnan takia.

S. Kauppinen kirjoitti...

Raxissa ku tulee käytyä, niin jälkikäteen on aina semmone fiilis, et miks vitussa sitä tulikaan sinne mentyä. Paha olo ja rasvaähky sieltä vaan tulee.

Ei enää koskaan!

Niko kirjoitti...

Juu, ei koskaan ennen ens kertaa!