Eiliset minihampparit oli maun puolesta pikkuinen pettymys ja tänään sitten piti saada jotain parempaa. Mietin pääni puhki, että mitä tekisi/hakisi ruuaksi. Lopulta päädyin siihen, että teen itse kiinalaista (sen tapaista) ruokaa.
|
Nuudeleita, jasminriisiä ja uppopaistettua lohta. |
Kokeilin tehdä tuota uppopaistettua lohta koska olen aina aiemmin tehnyt sen kanalla. Ja pakko kehua, että hyvää tuli. Ei tietenkään ravintolatasoa, mutta itsetekemäksi on kyllä erittäin maukas ateria.
Soi: Joose Keskitalo - Saimaan Rannalla
2 kommenttia:
Onko sulla iha joku keitin vai miten sinä uppopaistat?
Ei oo keitintä. Ihan vain kattilassa paistelen nuita. Erittäin hyviä tulee myös sipulirenkaista :P
Lähetä kommentti