lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pieni lohikäärme ja muita juttuja

Eli tänään tuli nyt viimein käytyä tuolla Tornion Pikku Lohikäärmeessä, elikkäs kiinalaisessa ravintolassa. Ja hyväähän se ruoka oli vaikka nuo kanat eivät oikein olleet parasta mitä olen aikojen saatossa maistellut. Mutta kana on kuitenkin aina hyvää, niin ei mitään heikkoa.
Ääntä kohden vain!

Pitää vähän jättää lautaselle niin kokki tietää, että lähti nälkä.
Kävimme myös kirpputorilla jossa oli kyllä taas kerran sai pettyä siihen, että kirppareiden tarkoitus on joiltakin kadonnut ja mielessä siintää vain dollarinkuvat. Kirpparille ei minun mielestä pitäisi tuoda tuhottoman kalliita ja uusia tavaroita, ei edes tuhottoman kalliita vanhoja tavaroita. Kirppareille on kiva mennä jos tietää, että saattaa pikkurahalla tehdä hienoja löytöjä. Minun kirpparikokemusta ainakin syö se kun näkee sikakalliita tuotteita hyllyillä. Nykyisin vieläpä enenevään päin. En sano, että kaikki ne kalliit tuotteet olisivat ylihinnoiteltuja, vaan minusta ne eivät kuulu kirpputoreille. Kirpparit pysyköön halvan ja käytetyn tavaran liikkeinä ja ne kalliit tavarat voi sitten kaupata muissa paikoissa.

Tässäpä muutamia tavaroita mitä siellä tänään näkyi. Niistä kalleista verenpainetta kohottaneista tuotteista en alkanut räpsimään kuvia.

Action Manin vastustaja! Hieman on äkäsen karpaasin näkönen veijjari.
Tämä pöllöfiguuri oli mainion näköinen. Ei kuitenkaan tullut ostettua. Pian on muutto edessä eikä oikein viitsi kauheana nyt hamstrata tavaraa. Muuton jälkeen sitten.
Tämä oli aika peloittava teos. Minusta miesten ei tulisi tietää ihan kaikkea naisten kehosta. Oleellisimmat riittää mutta ne loput voi sitten jäädä suosiolla mysteeriksi.
"Naistentaudeiksi lasketaan kaikki synnytyselinten taudit, rakenteen ja toiminnan poikkeavuudet sekä häiriöt. Naistentautioppi eli gynekologia käsittää siten monitahoisen tautiryhmän, jonka oireita, ilmenemismuotoja sekä hoitomenetelmiä tämän alan erikoislääkärin kirjoittama terveysopas selvittää. Aluksi kuvataan ruumiinrakenteen ja toiminnan kehittymistä, elinten normaalia toimintaa sukukypsässä iässä sekä muutoksia vaihdevuosina. Tavallisimmat sairaudet on käsitelty yksityiskohtaisimmin ja mukana on myös sanastoa latinasta suomeksi, jotta potilas voi tutustua tarkemmin lääkärien käyttämään terminologiaan. Monipuolisena terveysoppaana kirja antaa tietoja myös ehkäisymenetelmistä sekä selvittää mm. sitä, miten yleiseen gynekologiseen tutkimukseen voi valmistua ja miten tutkimus tapahtuu." Vai houkuttaako tämä ostamaan ostamaan kirjan?
Tämä oli kuitenkin sellainen, että ei ihan niin peloittava asia ole. Monet miehistä varmaan suostuvat auttamaan tämän tutkimuksen suorittamisessa.
Tätä nukkea en ottaisi sängyn viereen yöksi...
Tämä ei löytynyt kirpparilta vaan makoili mokoma tuossa kiipeilytelineessä. Todiste taas siitä, että alakulmasta otetut kuvat eivät ole läheskään aina kovin suotuisia.
Mennyt nyt jo kaksi päivää ihan vain koomaillessa. Eilen oli krapula ja tänään on muuten vain ollut veto täysin poissa. En ole tehnyt nuiden ruoka ja kirpparihommien jälkeen oikeastaan mitään. Netistä katselin muistikortteja kun pitäisi tuohon juuri ostamaani pokkariin hommata sellainen. Voisi ostaa myös vara-akun kun eivät kalliita ole.

Soi: Nypykät - Salaisuus

2 kommenttia:

Holbytla kirjoitti...

Voi ei, muakin ärsyttää, kun kirpputorin koko idea tuntuu hävinneen joltain osin :z ahneita ihmisiä. Ps. en minäkään tuota naisten tauti - kirjaa uskaltaisi lukea.

Niko kirjoitti...

Nyt pittää olla tarkkana kun tyttöystävä juuri kävi varaamasa kirpparilta pöydän. Kuitenki laitan sinne telekkarin tonnilla ja muuta typerää :D Noh, en kyllä ajatellut. mahdollisimman halvalla vain kaikki pois. Käyn ens kerralla katsoon onko kukaan uskaltanut sitä kirjaa ottaa haltuunsa.