torstai 19. heinäkuuta 2012

Pittääpä nostella hattua

Nimittäin youtubesta löytyvälle EllinPaikka videoblogille. Pyry ja Soffi nimiset tyypit Vaasasta tekevät päivittäin videoita omista tekemisistään. Päivittäin. Ja niitä videoita on jo reilusti yli 300. Onhan nuita Viherahoja, Markorepairsseja, Djpateja ja muita, mutta näillä on paljon parempaa asiaa ja videot ovat myös laadultaan miellyttäviä.

Minusta on hienoa, että he jaksavat nuita videoita vääntää päivittäin, vaikka mitään suursuosiota eivät vielä olekaan saavuttaneet kansan keskuudessa. Ja kyllähän se vaatii pokkaakin tuolla tavalla kertoa lähes kaikesta mitä elämässä tapahtuu, ihan kaikkien kyetessä sitä seuraamaan. Minä ainakin löydän itseni kerran pari viikossa nuita videoita katselemasta. En katso kaikkia jaksoja mutta kuitenkin on kiva käydä välillä katsomassa, että mitä Pyrylle, Soffille ja heidän eläinkatraalleen kuuluu.

Kaverin kanssa koitettiin itse pitää silloin aikoinaan sarjakuvablogia ja oli suuret suunnitelmat, että päivittäin tulee uus sarjakuva ja jee siistiä ja huhhuh! Mutta eiköhän tuo kussut jo alle puolessa vuodessa ja pian se hiipui kokonaisuudessaan.

Eli hattu nousee!


Tuossapa uusin video heiltä.

Ei kommentteja: