tiistai 17. heinäkuuta 2012

Poika on tullut kotiin!

Anteeksi tuo keskimääräistä kuvottavampi otsikko. En viittaa tällä mihinkään hirveään renkutukseen, vaan tahdon juhlistaa iloista tapahtumaa.

Sain viimein hommattua itselleni Brisco County Jr dvd-boxin. Suomessa tuo tunnettaneen Veijari nimeltä Brisco nimellä paremmin. Tämä oli ehdottomasti yksi nuoruuteni lempisarjoja mitä televisiolla oli tarjota. Ja nyt, monien vuosien jälkeen, minä voin katsoa tuota milloin tahdon. Mahtavaa!

Ja sarjaa ei todellakaan huononna se fakta, että pääosaa näyttelee Bruce Campbell. Päinvastoin!
8 levyllistä ihanuutta.

Leffan pahis on jotenkin luihun ja pelottavan näköinen. Muistan nähneeni junnuna painajaisia joissa tämä naama illisteli menemään. Toivottavasti ei enää kuumottele samaan tapaan.
Ei tartte kahdesti käskeä!

Kaupassa astellessa iski pakottava tarve siirtää kalahyllyltä paketillinen muikkuja ostoskoriini. Sieltä se matkasi kauppakassissa kotiin ja pian muikut jo tirisivätkin pannulla suhteellisen iloisesti. Ja olihan tuo herkkua. Ei voita kyllä torilla muurikkapannulla paistettuja lajitovereitaan, mutta kelpasi kyllä.

Nam.

Huomenna lähdetään taas aikaisin aamulla Toholammelle kuvaamaan eräälle firmalle yritysvideota. Pitkähkö päivä tulee johtuen tuosta välimatkasta, mutta ihan kiva reissu varmasti kuten viimeviikkoinenkin. Illalla sitten kun Ouluunnutaan, niin käydään työporukan kanssa parilla oluella. Ensiviikolla lähdetään työkaverin kanssa melkein koko viikoksi ihan pohjoiseen norjaan kuvailemaan lohia ja niiden tutkimista. Reippaalta näytty kun katsottiin ajomatkan kestolle arvioksi 10-12 tuntia. Street viewillä katteltiin valmiiksi paikkaa johon mennään ja oli melko karut maisemat. Silti tosi siistiä päästä sinne. Kirjoittelen tuosta sitten enemmän kun päästään matkaan. Ja jos majapaikassamme on internet niin miksempä jo raportoisi tien päältä.

Soi: Dark Tranquillity - White Noise Black Silence

Jälkipuhe: Toivottavasti kukaan ei yhdistänyt otsikkoa ja sitä seuranneita paria riviä lapsen tuloon.



Ei kommentteja: