lauantai 21. huhtikuuta 2007

...ehdit myöhemmin nukkua...

"Olen Niko, herkkä murmeli." No jo. Asetin tässä illanpäälle (vai yön keskelle) itselle haasteen ja koetan alkaa kirjoitteleen sattumanvaraisesti tänne. Haastetta luo se, että minun elämässä on tapahtumat harvassa niinkuin kaljulla hiukset. Vaikeaa on kirjotella itselle tapahtuneista asioista kun mitään ei tapahdu ja vaikka koetankin sitä vältellä, niin todennäköisesti alan kirjoitteleen tänne asioista jotka on tapahtuneet joskus 3-4 vuotta sitten (silloin omistin miltei elämän).

Kouluvuosi alkaa olla lopuillaan ja vaikka jokunen viikko sitten alkoi vaivaamaan se lomaa edeltävä "mikän ei kiinnosta" vaihe, niin tämän uuden jakson alkaessa kaikki muuttui. Jopa tylsät aineet ovat alkaneet tuntumaan mielenkiintoiselta ja muutenkin hommat rullaavat (sivuraiteita tosin mutta perille päästään). En viitsi kesän suunnitelmista paljon puhella koska ei niitä oiken olekaan ja sitten myöhemmin ärsyttäisi tänne kirjotella siitä, kuinka kaikki on mennyt perseelleen. Teenkin siis niin, että kirjoittelen kesän tapahtumista kun ne tapahtuvat ja voin silloin esittää, että kaikki on sujunut suunnitellusti.

Homovitsien viljely on tässä kesää kohden alkanut kasvaa. Johtuneeko siitä, että oikeastikin alkaa maajussit viljeleen vai mistä. Koko vuosihan koulussa niitä on viljelty, mutta nyt kun tutustuminen on edennyt todella pitkälle niin niistä ei tule loppua. Eipä siinä. Ainahan miesporukassa homovitsejä viljellään (niin siis emme hauku homoja vitsailemalla heistä vaan heitämme sellaisia kommentteja, että ulkopuolisilla voi tulla käsitys siitä, ettemme ehkä heteroita ole). Onneksi näiden vitsien heittäminen on pysynyt tässä viljelyvaiheessa eikä kukaan ole alkanut tosissaan satoa keräämään. Voisi tulla vaivaantunut olo kun joku tosissaan alkaisi homoilemaan.

Huh. Ompahan taas viikonloppu tulossa. Ei niin mitään tekemistä. Tyrnäväkin näyttäytyi tänään taas, ah niin kauniina, kun saavuin Haapavedeltä. Räntää oli satanut ja joka paikka ihan märkänä. Säätiedotuksessa ei paljon kultaisempaa huomenta lupailtu. Auringosta siis tuskin nauttinen viikonloppuna. Voi olla jopa, että kaikenlainen nauttiminen jää väliin. Rahaa on noin 6 euroa ja muutenkin viihteelle menolle tuntuu löytyvän esteitä.

Ehkä menen taiteilija ystäväni luokse kuuntelemaan musiikkia, keskustelemaan jalkapallosta ja katsomaan elokuvia ja jos hyvin käy niin pelaamaan pokeria.

(Voi paska! Luin tekstini läpi ja taidan olla tylsin tallaaja päällä maan.)

Nyt soi: Helloween - Where The Rain Grows
(Anteeksi Jari jos joskus tämän löydät... Matkin sinua tällä lainausjutulla.)
Lainaus: "Minä pelkään Mustis. En osaa nukkua. Kuuletko kuinka hurjat, taas lyövät rumpua."
Lainattu: J. Karjalainen - Pygmit Bailaa
(No joo joo! Joskus kuuntelen Karjalaista.)

30 kommenttia:

manninen kirjoitti...

KAunista ja herkkää tilitystä. Panisin (siis mitä niistä homoläpistä)

Niko kirjoitti...

Kyllähän itsekin panisin (blogini mustalle listalle) ja tahtoisin, että suuni täyttyisi (kauniista sanoista). Homous on muodikasta tänäpäivänä, ehkä vielä huomennakin, joten ei kai me alitajuntaisesti tahdota olla muodikkaita... Eihän. Komeita toki ollaan, sinä varsinkin.

manninen kirjoitti...

Toivottavasti ei. Mutta kyllä sinä olet komeampi

Niko kirjoitti...

Otapa kaunis (jopa kauteutta aiheuttavan kaunis) sormesi ja osoita kohta josta muka olisin jumalaista ulkonäköäsi komeampi.

manninen kirjoitti...

Lupaan osoittaa sinne kun palaat takaisin opistolle

S. Kauppinen kirjoitti...

Onko täällä kilttiä lapsia?

manninen kirjoitti...

EI SINÄKIN TÄÄLLÄ!

Niko kirjoitti...

Täällä on vain tuhmia täysi-ikäsiä.

S. Kauppinen kirjoitti...

Tulin, näin ja turmelin.

manninen kirjoitti...

Oot muuten helvetin komea tuossa kuvassa

Niko kirjoitti...

Katsoitko itseäsi peiliin ja hetkellisesti luulit minuksi?

manninen kirjoitti...

Kyllä mää tuota sun ihanaa kuvaa katselin. Mutta kyllä mää toivoisin että aina näkisin sut peilistä enkä omaa rumaa heijastustani

Niko kirjoitti...

Itsehän et ole ruma. Menasin sanoa, ettet olee rumaa nähnytkään mutta kyllähän me ollaan monestikin oltu kasvotusten. Sinun kanssa juttelu on vaikeaa koska sitä vaan jää tuijottamaan kauniita silmiäsi ja sitten sitä elättelee kuvitelmia hienosta tulevaisuudesta.

(meni jo vähän homoksi)

manninen kirjoitti...

Ehkä hieman. Sillei sopivasti

manninen kirjoitti...

Se on sellaista kun sun kanssa asioi. Unohtaa olevansa hetero kun sää vaan oot niin komea

manninen kirjoitti...

(Nyt meni jo kunnolla homoksi)

Niko kirjoitti...

Sanoisin hyi mutten sinulle voi nin sanoa.

manninen kirjoitti...

Monet mulle niin on sanonut, varsinkin naiset

Niko kirjoitti...

Oot tainnu poloinen painajaisia nähdä.

manninen kirjoitti...

Nyt mää nään jus yhtä. Sun erittäin komea kuva ei näy

Niko kirjoitti...

Kyllä se mulla näkyy. Joku saatanallinen voima kait vainoaa. HERÄÄ JARI! HERÄÄÄÄÄ!

manninen kirjoitti...

Aaah nyt taas näkyy. Ihana herätä todellisuuteen

Niko kirjoitti...

Nyt ne kauhunhetket vasta alkoivat.

Anni kirjoitti...

Äläpä huoli. Ihmisillä, joilla on aikaa kirjoittaa blogeja, on yleensä varsin tapahtumaköyhä elämä. Ei niillä muuten olisi aikaa kirjoittaa.

Heinä kirjoitti...

Voi EIIIIII sinäkin mitä te oikein teette! Perustitte omat bloginne!!!! AAAAAAAAAARGH

manninen kirjoitti...

täälähän on naisia oikein ruuhkaksi asti. Hyvä jos sekaan sopii.

Niko kirjoitti...

Mitenkä sitä sitten tapahtumaköyhästä elämästä kirjoittelisi... Tosin kun on aikaa nii asioitahan voi värittää.
Heimolta nöyrä anteeksipyyntö.. Minä vain ajauduin tälle tielle. Jarille on aina tilaa vaikka tämä blogi naisista ruuhkautuisikin.

manninen kirjoitti...

Varmasti ruuhkautuu, kun kuulevat millainen könsikäs täällä on ohjaimissa.

Niko kirjoitti...

Tulevat jatkossa tänne kauhistelemaan, että mikä on tämä julma ilmestys. Onneksi sinun vierailusi täällä houkuttaa myös naisia ja ehkä minullekin lankeaa kommentteja koska kaikki ajattelevat minun olevan mielenkiintoinen henkilö kun noin komea karju käy täällä harva se hetki kommentoimassa.

manninen kirjoitti...

Jos (ja tässä tilanteessa paremminkin kun) naiset tänne luolastoosi löytävät, he eivät suinkaan tule tänne minun takiani, vaan minusta huolimatta. Edes tälläisen limaisen örkin läsnäolo, ei estä heitä tulemasta uhraamaan vuohia komeutesi alttarille.