sunnuntai 22. huhtikuuta 2007

"Olisinhan minä jotain tehnyt, mutten omista elämää..."

"Niinpä niin, sanoi kilpikonna." Eli nätisti sanottuna "vituiksi meni". Arvatkaapa sainko viikonloppuna mitään mielekästä aikaan. En toki tohdi pitää teitä jännityksessä ja vastaan itse, eli en tietenkään. Tässä juuri hetki sitten saavuin taas Tyrnävän vastenmieliseen ympäristöön tuolta kullatusta paratiisista, Oulusta. Illan kohokohtana voisi pitää kun kaveri tarjosi minulle oluen baarissa vaikka olinkin kuski. Oikeasti, mitään muuta ei tapahtunut vaikka vietin oulussa liki 12 tuntia.

Huomenna olisi tarkoitus ottaa punainen rakettini alle ja kiitää taas Haapaveden maankamaralle. Toivottavasti ilmakehä (ilmapiiri) siellä olisi tällaiselle maantallaajalle tämän viikon ajan suotuisaa. Jos ottais tavotteeksi, että tälläviikolla ois silleen ihan suvereenisti ja tekis kiltisti koulujuttuja. Se tuskin tulee onnistumaan koska sitä suunnittelen.

On niin tylsää ollut tässä viime ajat, että väkisinkin on tullut soitettua Type O Negativen - I Don't Wanna Be Me kappaletta.

Lainaus: "Naisethan tykkää lapsista? Tykkäähän... Onnistuskohan hommat paremmin jos en heti sanois naisille, että vihaan lapsia."
Lainattu: Taitelijaystävältäni.
(itse en ole samaa mieltä siis.)

2 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

Varo ettei rakettis syty tuleen kun taas laskeudut maan ilmakehään.

Niko kirjoitti...

Sitä pitää varoa kyllä. Aika tarkkaan olen kyllä laskenut laskeutumiskulman ja nopeuden jolla saavun joten uskoisin selvityväni tästä laskusta.