tiistai 24. huhtikuuta 2007

Hyttysmyrkkyä ja maailmojen mies.

Ajattelin tässä vähän testata niiden harvojen ihmisten psyykkeitä joita täällä käy. Eli lisäilin sivulle yltiö lällyjä runoja. No mutta, eipä sillä. Tämäkin aloitus tälle tekstille taitaa olla alitajuntainen ja säälittävä tapa saada ihmiset lukemaan noita ja ehkä sanomaan muutaman kivan sanan kun ei kehtaa alkaa haukkumaan.

Mutta tänään melkein oikeastikin tapahtui jotain. Nimittäin Esko Aho kävi koulullamme puhumassa globalisaatiosta ja kuuluin kuvausryhmään joka taltioi tämän lueonnon. Minä sitten jouduin laittamaan Aholle langattoman mikin, kyllä, ei mulla mitään muuta hommaa ollut. Opettaja oli jo aiemmista näytöistäni vakuuttunut ja minulla oli muutenkin eniten kuvauskokemusta. Taisipa minulle osua myös hommaksi kuljettaa mikkiä yleisöön jos joku Eskolta jotain kysyisi... Ja voi luoja kuinka ne eläkeläiset kysyikin, mutta arvataapa kuka oli miltei unessa siellä mikki kädessään. Meikähän se. Jäi kysymykset mikittämättä. Tylsäähän se oli siellä istua mutta saatiimpa porukalle hyvä näyttö monikameratyöskentelystä.

Minua vähä huolettaa kun tuolla telkkarissa on tuollainen nuorimies juontamassa jotain chattia (en yleensä näitä katso enkä nytkään kuin ohimennen[oikeasti en!]). Tuo nimittäin taisi suunnitella menevänsä naimsiin koiran kanssa (aivan, ihan oikea karvaturre). Saattaa moni lapsonen järkyttyä. Itse ainakin hämmennyin ja miltei masennuin moisesta.

Jop. Päivänjatkoja. Ehkä joskus keksin oikeaa asiaa ja kirjotan jotain mielenkiintoista, ehkä.

Nyt soi: Johnny Moped - No One.
Lainaus: "Most folks are about as happy as they make up their minds to be."
Lainattu: Abraham Lincoln

5 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Mukava sana: härkäpapupatamustajalkaintiaanikesä-
vaatekaappikellotaulukauppakoulu-
laukkuryssäviha.

Kaesmae kirjoitti...

Valitettavasti luin runosi.. en nyt tiedä pitäisikö nauraa vaiko itkeä.

Niko kirjoitti...

Mukava sana kyllä. Yleensä ovat ihmiset itkeneet. Jotkut paatuneet tunteettomat heinähatut sitten nauraneetkin ja uhkailleet väkivalloin :D

Anni kirjoitti...

Tv-chatmies nyt on aina muutenkin vähän sekaisin. (siis en tietenkään ikinä ole katsonut sitä)

Eikä nuo nyt niin älyttömän yltiölällyjä runoja ollu. Aika herttaisia :)

Niko kirjoitti...

Eihän niitä kukaan tosiaan katso :D No en uskaltanut niitä kaikken lällympiä laittaakkaan. Herttaisista en siten tiedä.