perjantai 27. huhtikuuta 2007

Pensseli keskellä kämmentä ja uudet tapetit

Täsä tojistin sitte itelleni taas, että ei oo tietokonneet meikän allaa. Laittoin kerralla uusiksi blogin ulukoasun vaa tästähä tuli meleko tympiännäköne vaikka pari tuntia tuskailin tämän kanssa.

Ei siinä. Tännää alako loma (sanon lomaksi vaikka vain pitkä viikonloppu onkin) ja tekemistä tulisi keksiä. Jotain olen toki jo maanantaille suunnitellut vaan turhalta lomalta (pitkältä viikonlopulta) tuntuu jos en nyt lauantaille ja sunnuntaille tekemistä keksi. Maanantaina sitten menenkin avittelemaan kaveria ja tämän sydämen valittuaan muuttamisessa ja illalla sitten vapun juhlintaan riehakkaissa merkeissä. Syljettää, ei siis silleen fyysisesti vaan ikäänkuin vituttaa, kun olisi eräät "bileet" tiedossa mutta siellä on teemana kulta... Meikähän ei ala pukkeutuun kultaan saati laitteleen kultakoruja päälle jotta porukkaan uppoaisin... Soon mustaa tai ei mittää ja ilman mittää en mee eli se on mustaa. Jos tästä ahdasmielisen leiman laitatte otsaani niin be my guest (olkaa minun vieraitani, kahvia kun en juo niin en myöskään tarjoa ja vessapaperi rullakin saattaa olla vessassa väärinpäin). No joo. Saapa nähdä mitä sitten tapahtuu. Maksalta taitaa olla tiistaina taas aiheellista pyytää anteeksi.

Kesä ja kärpäset, nuo juoppojen 2 ilon aihetta (toinen [kesä] koska on lämmin ja kestää sammua ojaan ja toinen [kärpäset], että olisi kavereita). Kouluahan tässä on ennää ihan hitusen ja keskeneräisiä hommiakaan ei taida olla kuin yksi ja sen teen tässä lomalla (vieläkin se pitkä viikonloppu). Pihala iha mahtava ilima. Aurinko paistaa ja vähä tuulee, vois harrastaa riippuliitoo, paitti ettei oo liidintä ja ei sitä varmaa arvais muutenkaa lähtiä ilima koulutusta leijjailee.. Menen siis kauppaan ja ostan olutta ja katson jääkiekkoa (sisällä[pihallakin voisin]). Heippa moi!

Nytte raikaa: Yup - Suomen Suurin TV
Lainaus: JOOOOOO!
Lainattu: Jarilta

4 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

Sinäkö sen rullan pistit väärinpäin meidän vessaan? >:O

Niko kirjoitti...

ENNOO PISTÄNY!

Jööti kirjoitti...

Kultaiset teemabileet. Jeesus mitä paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Genial brief and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.