sunnuntai 29. huhtikuuta 2007

Huomenna kolkutellaan helvetin portteja

Elo heittelee meitä pelinappuloita. Jopa siis meitä joilla ei elämää ole (no toki se fyysinen, syän jyskää ja henki kulkee). Huomenna se viskaa minut naama pitkällä Ouluun jossa siis muuttohommat heti aamusta ja sitte iltaa kohden on vuorossa alkoholitasapainon paikkailua. Tännää ei oikee oo kerenny mittää tekkeen. Renkaita vaihtelin nii joha oli poksunu iskari poikki. Ihanaa on se kun osat hajoaa. Kuluvia osia, tulee lisäkuluja lompakolle.

Pelas taas poijjaat hokia (ulukomaan termistöä jääkiekolle.) telekkarisa. Heimon kanssa veikkailtii pelin lopputulosta. Veikkaili Heimo, kuin amatööri, voittoa Suomelle lukemin 4-0. Oma veikkaukseni (lähes ammattimainen), 7-1, meni sitten jo miltei kohdilleen. 6-2 päättyi ottelu. Ukraina ottelun lopputloksenhan veikkasin oikein. Ihailen muuten Aki-Petteri Bergiä.

Tämä ilta menee tehdessä paljon ja kaikenlaista. Muunmuassa toimettomana aijjon olla suuren osan ajasta ja koneen ääressä löhötä. Sinähän on jo yhden pienen ihmisen illaksi tekemistä. Toki myös kiltisti aikaisin nukkumaan ku sattuu herätys olemaan puoli kaheksalta.

Ookke moi!

Soi ja raikaa: Deicide - This is hell we're in

Lainaus: Nyt ei lainailla.
Lainattu: Roope Ankka

5 kommenttia:

S. Kauppinen kirjoitti...

Rakettis lahoaa, mutta Hiace rymisee eteenpäin vaikka ilman rattia.

Olipas ovela lainaus vaihteeksi. :P

Niko kirjoitti...

Tuo nyt lahhoo vaa ajamissee ei vaikuta :D

Jööti kirjoitti...

ET IHAILE SITÄ KÄMMÄRIÄ. Seki sen paskamaali oli varmaan tarkotus olla joku syöttö jollekki toiselle mutta sitte meniki vahingossa maaliin.

Heinä kirjoitti...

ET IHAILE SITÄ SE ON HIRVIÖ.

Niko kirjoitti...

MIINÄ IHHAILEN IHA KETÄ TAHON! vaa kai silti tajusitte tuon vitsiksi... tajusittehan :D